joi, decembrie 18, 2008

LEA SI BLUE SE PREGATESC DE SARBATORI





NE-A SCRIS MAMICA LU LEA!
"Lea este ocupata cu bradul, l-a impodobit dupa cum se vede in poze cu prietena ei Ana. Blue doarme fericit la umbra bradului - ce mai, suntem tare fericiti ca avem o noua ocupatie. Lea este innebunita si dupa bomboane dar deh mai tinem cura ca o domnisoara tine la silueta. Suntem bine, ne bucuram ca este mai racoare desi tot cu limba scoasa de un cot umblam! In rest joaca multa, toata ziulica Lea se joaca cu pernutele de prin casa, cu papucii iar mai nou toata noaptea scoate din cosul ei cu jucarii toti maimutoii si ii imprastie. Cred ca noaptea se plictiseste si mai trage o joaca. Nici cand era mica nu era asa de neastamparata!"
Noi va dorim sarbatori fericite alaturi de ursulet si de domnisoara Maya, Mosul sa fie darnic cu voi, iar anul care vine sa fie mai bun!"
Multumim mult, Adriana si pupam si noi noi de o mie de ori pe domnisoara Lea si pe domnisorul Blue. Va dorim sa aveti Sarbatori fericite si linistite, si sa reziste bradul pana la final la atacurile lui Blue si ale Leutei. :)))
Valentina, Teo, Maya si Momo