luni, mai 17, 2010

Despre operatia de entropion

Am primit urmatorul comentariu: "Am un chow chow de un anisor ce a suferit deja o interventie chirurgicala la ochisor. dar tot degeaba. Ma intereseaza unde l-ai operat pe MOMO pentru a-mi duce si eu micutul acolo. Sper sa imi raspunzi ca sincer nu stiu unde sa merg".

Noi am mai scris despre operatia de entropion a lui Momo in mai multe postari. Mai intai am spus in postarea aceasta ca va fi operat. Apoi am scris aici ca se pregatea de operatie. Dupa care am aratat aici cum arata in ziua operatiei la ochi. Apoi am scris in aceasta postare despre a doua zi dupa operatie.

Asadar, dupa cum ati vazut in postarile noastre, operatia am facut-o la Facultatea de Medicina Veterinara, la dna doctor Iuliana Ionascu.

PS: ai scris ca degeaba a facut cutulachele tau operatia. Am inteles ca exista riscul sa revina entropionul, sau sa nu fi taiat indeajuns de mult din pielea pleoapelor, astfel ca eventual operatia trebuie reluata. Pe de alta parte, daca taie prea mult, se poate transforma in ectropion... Complicat rau.