luni, noiembrie 15, 2010

AYSHA, o noua prietena superba

Avem o noua prietena. Este o pufulica alba, ca un pui de urs polar, simpatica foc. O cheama Aysha, iar numele "de scena" este Chaitan Legend Chow Electra.
Micuta are noroc: locuieste in Brasov, la racoare, zapada, fericire, munte, copaci, verdeata - conditii ideale pentru un chow chow.
Aysha imparte acelasi "teritoriu" cu o pisica, un motanel de fapt, grasut si batran, ce-i drept. Reactia lui a fost neasteptata, tinand cont de faptul ca are 13 ani si nu a fost niciodata foarte sociabili cu cei care intrau in casa, mai ales cu alte animale. Aysha s-ar urca toata ziua pe el sa se joace, dar el doar o evita tacticos si isi alege alt loc unde sa doarma ( de exemplu pe canapea, unde ea nu ajunge inca). Aysha s-a acomodat foarte repede, in fiecare dimineata la ora 7 se ridica cu labutele pe marginea patului lui mami sa se joace. Este o figura...de fiecare data dupa ce bea apa (isi ridica boticul ca sa i se prelinga apa pe tot pieptul) stie ca trebuie stearsa si vine la mami, care o asteapta cu prosopelul.
Aysha este verisoara lui Daissy si a Dallmei, chiar si seamana cu ele! Crescatorii sunt, bineinteles, Dan Arsenie si Adriana Bratianu, carora le multumim inca o data pentru o asa comoara, ne scriu stapanii Ayshei.
Micuta este intr-adevar foarte frumoasa. Ne bucuram ca ne-ati scris, va felicitam pentru o asemenea comoara si asteptam vesti de la pufulica.