luni, ianuarie 19, 2009

MOMO ESTE BOLNAVIOR

Momo s-a îmbolnavit. Este racit. Are o bronsita care ieri l-a facut sa tuseasca intr-una si sa vomite tot ce mananca, inclusiv apa pe care o bea. Nu stim cum a reusit sa raceasca atat de rau. Noi banuim ca a baut apa rece, imediat dupa ce a venit de afara.

Tati obisnuieste sa il lase sa bea apa rece ca gheata de la robinet, in timp ce il spala cu dusul pe picioruse si burtica murdara de noroi. Acum Momo nu mai are voie sa bea sau sa manance rece nimic.

I-am facut si vaccinul anual saptamana trecuta, si in perioada asta este mai sensibil.

Am fost cu el la veterinar imediat. A inceput sa faca un tratament, care dureaza 4 zile. Medicul l-a ascultat la plamani, l-a palpat si i-a facut scurt 4 injectii, doza pe care o va face pe parcursul celor 4 zile. In plus, ii mai dam si Broncho-vaxom, un medicament special pentru bronsite.

Ieri nu s-a simtit bine deloc. Nu a dormit toata noaptea, a tusit si a icnit, ca de vomitat nu prea mai avea ce...

Astazi, cand am revenit acasa de la serviciu, parea a fi in regula. L-am dus la doctor, si-a facut injectiile (una este dureroasa), i-am dat sa manance, apoi a adormit.

UPDATE: Pe seara Momo se simte mult mai bine. A mancat si este vesel si jucaus. Nu mai sta abatut ca zilele trecute.
Doctorul ne-a spus ca Momo este putin slabut, si ca trebuie sa recupereze kilogramele pierdute cu perioadele astea de boala.

Acum are 26 de kg, dupa ce doua zile nu a mancat mai nimic sau a vomitat. Speram sa ajunga la 30 de kg, cat ar trebui sa aiba conform standardului, la un an de viata.

ROBY SI-A GASIT PRIETENA




Roby este indragostit. Si-a gasit o prietena superba, si il intelegem prin ce trece. :)))