marți, mai 27, 2008

MO-MO LA JOACA IN PARC

MO-MO este innebunit sa se joace cu alti catei. Pentru ca acasa nu are nici un prieten in zona unde locuim, singura lui sansa sa gaseasca parteneri de joaca este in week-end, cand merge in parc. Daca vede un catel ( de preferat mai mare, cei mici nu prea ii plac), uita de toate comenzile invatate si se duce la joaca. Si se joaca, si alearga....cu greu reusesc sa il iau si sa plecam....il rog frumos, il chem, mai si tip...si el nimic!!! In cele din urma il iau pe sus, ca altfel s-ar juca ore in sir, pana ar cadea lat de oboseala!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce fericit e ca se joaca,asa e si Kaboo daca se intalneste cu alt catel nu il mai pot lua decat pe sus,nu mai aude nu mai simte nimic,si mai da si peste parteneri de joaca la fel ca el,innebuniti sa se joace si se creeaza un haos total.Nu ma pot satura sa-l privesc pe MO MO imi place de el la nebunie!Pupicei

MAYA si MOMO spunea...

E clar, toti blanosii au preferinta pentru joaca. Sper sa ramana asa si cand va mai creste. multi spun ca la maturitate nu mai au chef de joaca si devin foarte linistiti, chiar apatici! Nu mi-ar place ca Mo-Mo sa fie asa...chiar daca ma enerveaza uneori, imi place cand il vad cum se joaca ca un copil. Uneori am senzatia ca zambeste de fericire!