vineri, iunie 13, 2008

MO-MO SI LAMELE

Mo-Mo a fost in Parcul Izvor, unde s-a instalat o trupa de circ. Si a vazut lame, ponei, ogari afgani...Veti observa, in EXCLUSIVITATE, in filmulete, primul latrat al lui Mo-Mo. Pana acum nu a latrat niciodata, decat in casa cand pazaste usa. Dar cu animalele nu a avut niciodata treaba. L-au latrat caini mai mari, au incercat sa il muste..el nimic, doar la joaca ii este gandul. Ei bine, lamele l-au speriat rau de tot, atat de tare incat s-a apucat sa le latre!

7 comentarii:

Anonim spunea...

e chiar nervos piticu!

MAYA si MOMO spunea...

da, se dadea mare in fata lamelor, iar ele il scuipau in cap! am ras sa mor! era atat de intrigat cand le-a vazut! cred ca se gandea: ce caini mari!!! astia or sa ma manance cu blanita cu tot!!!

Anonim spunea...

Ei va socializati la greu...Lea latra mereu, chiar si cand vrea in pat sau pe fotolii, ca tot nu se poate urca. Mai ai vostrii ursuleti se urca singuri ca pe noi ne-a rupt ca este si cam grasuta...in afara de scari pe care le freaca toata ziua nu serveste altceva!

MAYA si MOMO spunea...

Ne-am intalnit cu cineva care are un Chow de 3 ani si ne-a spus ca de-abia dupa un an, sau in jurul acestei varste, ei pot sari in pat, peste garduri etc (sau cel putin asa a fost in cazul lui).

Momo sare in pat foarte rar, iar asta o face de vreo luna, cam asa. Ar vrea sa urce, dar nu poate. Se agita, incearca pe toate partile, dar degeaba.

De obicei sare in pat dupa ce vine de afara, dimineata, e fericit si "vrea la mami".

Iar afara, de abia acum, la 7 luni, a sarit un gardut de metal, dar asta a facut-o in mod exceptional, grabit sa se indrepte catre un catel si sa se joace. Altfel, nu sare nimic.

In masina il ridicam si acum, pentru a-l urca pe bancheta.

explicatia pentru faptul ca chow chow-ul sare foarte greu sau deloc este ca ei au picioarele drepte, si le este greu sa sara. eu as vrea sa invete si momo macar sa sara in cadita la spalat sau sa sara peste gardurile mici. dar sperantele sunt mici !

Anonim spunea...

Ma simt mandra sa va spun ca Kaboo se poate urca in pat fara absolut nici o problema,e de ajuns sa vrea,prima oara s-a urcat acum o saptamana,si chiar am ramas foarte uimita,sa stiti ca patul nu e foarte jos.Si el latra doar cand se joaca.

Anonim spunea...

As fi tare curioasa ce s-ar fi intamplat daca ar fi putut intra MoMo in tarcul lamelor....

MAYA si MOMO spunea...

cred ca daca intra in tarcul lamelor, il calcau in picioare...mai ales ca era atat de agitat si alerga de dezmetic spre ele. si mie mi-a fost putin frica, dar gardurile erau destul de inalte si zdravene...culmea este ca am revenit aseara in Izvor, si lamele nu au mai fost speriate de Momo, chiar l-au ignorat. Dar a vazut ogari afgani si ponei, unde nu l-am lasat sa se duca, sa nu faca vreo prostie!