luni, mai 26, 2008

MAYA FRUMOASA SI CUMINTE






3 comentarii:

Anonim spunea...

Uraaa si filmulet cu dulcica de Maya,e ata de frumoasa,dar cred ca MO MO a fost putin gelos ca ea se juca si el nu ;),dar si Mayei i s-a taiat de joaca cand l-a vazut pe MO MO venind.Sunt tare scumpici.Pupicei multi multi!

Anonim spunea...

Valentina as vrea sa te rog sa-mi spui cum se mamnifesta dermatita la piciorus,cum arata,cum a avut MO MO,ca sunt putin ingrijorata ca lui Kaboo i-au aparut la ambele pernite de la piciorusele din spate,in acelasi loc,doua 'pete' parca ar fi carne vie,sunt mici si nu par sa-l deranjeze in vreun fel,acuma nu stiu daca e posibil sa fi calcat in ceva,sau sa fie inceput de vreo dermatita...mersi!

MAYA si MOMO spunea...

E cam complicat sa iti explic, ca nici nu stiu cum sa descriu ce avea Mo-Mo...deci, el avea pielea rosie, inflamata, intre pernutele de la labute, nu pe pernute. I-am taiat parul dintre pernute, si intr-adevar acolo era mai rosiatic...Din cate inteleg, Kaboo are petele pe pernute. Oricum ar fi, du-te cu el la doctor, nu astepta....macar sa iti spuna ca nu e nimic, si stai linistita si tu! Tine-ne la curent!