vineri, noiembrie 14, 2008

CUM PRIMESTE MAYA LAPTE

Asa se comporta Maya cand oamenii beau cafea, iar ea trebuie neaparat sa guste putin lapte. Daca nu ii dai, face un scandal monstru. Te bate pe umar cu labuta, sa o bagi in seama, se invarte in jurul tau si in cele din urma te convinge. Pentru ca este lapte degresat, nu are ce sa ii faca rau, asa ca ii dau si ei putin, in fiecare dimineata.

In schimb, Momo nu este fan lapte, ci iaurt. De fapt, Sana. Ar manca intr-una!!

9 comentarii:

Anonim spunea...

ce scandal pe ea! Nici nu imi imaginam ca e asa de galagioasa, pare atat de linistita.

MAYA si MOMO spunea...

Cred ca mai mult este rasfatata decat galagioasa, si stie ca daca miauna intotdeauna primeste ceea ce cere. La fel miauna cand venim acasa dupa mai multe ore in care a stat singura, si atunci miauna si ne cearta ca am parasit-o atatea ore. :))

Anonim spunea...

Mai noi le-am invatat asa! Lea bea bere -spuma- din pahar cu sotul meu! Daca vede paharul pe masa se invarte in jurul mesei si schiauna incetisor! Chiar am sa incerc sa o pozez cand bea berica. Eu nu ii dau lui Lea SANA doar branzica de vaci. Ia sa incerc si eu - chiar azi.
Tu ii lasi singuri in casa? Ia sa pui un web cam sa vezi ce fac? Noi nu i-am lasat niciodata singuri, nici nu ne gandim ca ar putea sa stea singurei...Mama se ocupa de ei, ii indoapa toata ziulica de zici ca o sa ii tai pe amandoi la Craciun. Blaky- catelusa mea care a murit- era tare mofturoasa dar acum mama este fericita ca de Lea nu te rogi cu masa. Doar sa te vada prin bucatarie si asteapta..Blue mananca seara si incepe mieunatul sa o tuleasca-ca in bancul ala cu pisoiul pe acoperis..

MAYA si MOMO spunea...

Pai i-am lasat singuri de mici, pe amandoi. Nu fac nimic, dorm intr-una pana venim noi acasa. Momo are un program foarte strict, plimbare la 6-7 dimineata, la 3-4 dupa-miaza si seara la 7-8. In restul zilei, somn de voie. Uneori ma intrab cat poate sa doarma cainele asta!!!!

Anonim spunea...

ce caraghioasa e!si ce tehnica are ha ha ha.vreau sa va intreb si eu ceva nu stiti daca e voie cu animale de companie in microbuz sau tramvai?

Anonim spunea...

Maya nu a avut niciodata pui?

MAYA si MOMO spunea...

Maya nu a avut niciodata pui. are doi anisori si jumatate.

MAYA si MOMO spunea...

in principiu, din ceea ce stiu eu, hotararea CGMB spune ca "ai voie cu animalul de companie in mijloacele de transport in comun numai cu botnita, si sa ai la tine carnetul de sanatate care sa ateste starea de sanatate". O sa caut concret aceasta hotarare si o postez pe blog, pentru ca este de interes pentru toti. multumim pentru intrebare! o sa raspundem in cat mai scurt timp!!

Anonim spunea...

Multumesc:*