vineri, mai 23, 2008

DOLLY IN VACANTA LA TARA








8 comentarii:

MAYA si MOMO spunea...

Dolly este foarte frumoasa. si cuminte, cred, dupa cum se vede in poze.

MAYA si MOMO spunea...

Aaaaaa... am uitat. Mamica lu Dolly o intreaba pe Adriana de ce are Lea blanita atat de frumoasa????? Eu cred ca Lea are blanita atat de pufoasa pentru ca este o unguroaica frumoasa si provine dintr-o linie de chow chow foarte reusita din punctul de vedere al blanii!!!

Anonim spunea...

Pana la varsta de un an, chiar un an si jumatate, chow chow isi va schimba blanita. Pentru a ajunge imaginea de chow matur, trebuie sa treaca prin cel putin 2 naparliri. Exista, insa, mai mults tipuri de Chow/ In principiu, marile diferente majore dintre exemplarele acestei rase au aparut la inceputul secolului, dupa ce unul dintre cei mai mari etologi au "ameliorat" rasa. Astfel, unii chow au botul mai lung, altii au "stopul" mult mai pronuntat (adica bot mult mai scurt). Altii sunt mai "grei", altii mai indesati, altii mai supli. Unii au coada lunga pe spate, altii "imbarligata". Unii se dezvolta mai greu, pana spre 18-20 de luni, altii cresc ca din pamant pana intr-un an. Si Dolly si Lea sunt doua fetite superbe. Veti vedea cum vor arata ele mature peste ceva timp. Dolly mai are de asteptat cred vreo 8-10 luni, poate, iar Lea cred vreo un an. Fiecare Chow este special, unic. Fiecare Chow are ceva ce altul nu are. Veti vedea. Sunt caini deosebiti.

Anonim spunea...

Un pont pentru pozatul cateilor nostri. Fotografiile in care cateii sunt pozati "de sus" nu avantajeaza un Chow Chow. Pozele cele mai reusite pentru Chow sunt fie din fata, la nivelul capului lui, fie ceva mai de jos, fie profil, fie in pozitia sezi sau in cea de prezentare la show-uri.

Anonim spunea...

10 exemple de feluri in care poate arata un Chow Chow (toti acestia sunt exemplare foarte reusite, dar niciunul nu este la fel ca altul)

http://chowswho.free.fr/pedigree/benjamin.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/anukis.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/ricky.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/feline.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/lechanbrooke.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/amberprincess.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/urbane.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/valentina.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/cinnemax.php

http://chowswho.free.fr/pedigree/sheba.php

Daca veti intra pe acest site, care cuprinde cateva mii de exemplare, SIGUR veti gasi macar un chow care sa semene cu al vostru (desi nu pot fi identici, macar pot avea asemanari)

Kaboo spunea...

Da asa este Dolly este o fetita tare frumoasa,iar Lea cred ca va fi un exemplar din acela cu blanita extra mare :),probabil nu va semana foarte mult a leutz ci mai degraba a ursoaica :p Ma bucur sa aud ca este unguroaica,si Kaboo e tot ungur :)))

Anonim spunea...

Dolly este o scumpa. Lea are blanita asa ptr ca mananca mai mult orez si legume. Nu prea este amatoare de carne. Eu am avut catei cu blana frumoasa-shit-zu si bichon- si va pot spune din experienta ca alimentatia este cea mai importanta. Am invatat cu greu sa nu ii las sa cerseasca orice la masa iar Lea este din punctul asta de vedere adorabila. Nu mananca decat mancarea ei, legume rase, fructe si branza de vaci cu fulgi de porumb.In plus periat zilnic.Acum este la prima napirlire si o periem de 2 ori pe zi.Ea este mai masiva, are codita scurta si un botic mai mare. Sa nu mai vorbim de labute si gherute care sunt chiar ca ale unui ursulet. Oricum avem catelusi EXTRAORDINARI si va spun ca nici un alt caine pe care l-am avut nu mi-a adus atata liniste sufleteasca..

MAYA si MOMO spunea...

Si Mo-Mo se indreapta spre categoria vegetarienilor....si, culmea, ii este foarte bine. Blanita este mai lucioasa, si a inceput sa se ingrase, ceea ce inseamna ca ii prieste. Daca va trebui sa il tin toata viata cu legume, fructe si branzeturi, mie imi convine...mancarea de la Royal Canin ma omoara, insa, e ENORM de scumpaaa!!! 300.000 kg, si il mananca in doua-trei mese...offffff