sâmbătă, mai 24, 2008

MO-MO, SURPRINS DE PAPARAZZI!!!! INCENDIAR!!









MO-MO a inceput sa ridice piciorul! Deci, este deja barbat in toata firea!!! Cred ca s-a gandit si el ca duminica implineste 7 luni si ar trebui sa faca ceva in sensul asta. De fiecare data cand vedea un catel ca ridica piciorul cand face pipi se uita la el foarte nedumerit. Apoi a inceput sa ii imite si de vreo doua zile nu mai face ca o fetita. Sunt foarte mandra de el! Trebuia sarbatorit, asa ca l-am fotografiat!! Iar el s-a uitat la mine, suparat, parca spunea: Ce faci, mami, imi faci poze cand fac pipi??? E rusine!!! :))))

6 comentarii:

Anonim spunea...

ce haios este!

Anonim spunea...

Oooooo,am devenit un adevarat barbat,e tare de tot,mai e putzin si incepe sa ne atraga si fetitzele :P

Anonim spunea...

vai vai! ce baiat mare s-a facut! si precoc, ca raj a ridicat picioru abia la 9 luni! e de ziaru Click si sper ca Dan Diaconescu sa faca o emisiune speciala cu tema asta ca merita!

MAYA si MOMO spunea...

Da, ma, este haios rau! Mai ales ca de cele mai multe ori duce piciorul in spate in loc sa il ridice intr-o parte. Si inca nu stie sa faca la copac, tot pe iarba ii este mai bine!

Anonim spunea...

de abia acum incepe distractia! sa vezi cjum o sa va taraie ca sa faca pipi pe fiecare copac sau garduletz pe care-l intalneste. bravo momo

MAYA si MOMO spunea...

Daaa, fetitele ne plac foarte mult!! Sa ne jucam cu ele! Ca suntem micut inca!