luni, decembrie 03, 2007

CUM SA HRANITI PISICA INTR-UN MOD SANATOS!

Din momentul in care Maya a ajuns in familia noastra, problema mancarii a fost prioritara. Si, ca orice persoana neexperimentata, am facut si eu greseli dandu-i la inceput mancare umeda, care ma incanta prin miros. Binenteles ca si ea era innebunita, insa apoi, m-am desteptat.

Am citit toate forumurile despre pisici, am luat pliante si am intrebat medicul veterinar. Concluzia, unanima, a fost: fara mancare umeda. Stiu ca e placut sa iti vezi pisica cum mananca cu pofta, dar credeti-ma, o sa va fie mult mai neplacut cand o sa umblati disperati cu ea prin cabinete veterinare.
Asa ca eu sfatuiesc pe toti stapanii de pisici sa ii hraneasca doar cu ROYAL CANIN, HILLS, sau PROPAC. Si fara mancare umeda!

Maya este foarte fericita, chiar daca la inceput a facut greva foamei vreo 2 zile. Si se vede cu ochiul liber ca este o pisicuta sanatoasa, vioaie, si rasfatata. Chiar daca mancam doar crontanele!

Iata ce mananca Maya de cand avea trei luni.

Royal Canin ofera mult mai multe sortimente de hrana, iar eu pot sa ii schimb mereu mancarea pentru ca Maya sa nu se plictiseasca: FIT 32, INDOOR 27, HAIRBALL 34, ORAL SENSITIVE, etc.
Important este sa aveti rabdare cu pisica atunci cand ii schimbati modul de hranire. Chiar daca la inceput va fi mofturoasa, dupa o zi sau doua va incepe sa manace cu pofta si se va obisnui cu un mod de hranire sanatos.





CUM ARATA O PISICA SUPARATA CA ESTE SPALATA!!!


NU VREAU SA MA SPELI!

AI TERMINAT?











NU MAI SUPORT! O SA TE ZGARII!





CE AM FACUT IN WEEK-END........