marți, mai 06, 2008

MO-MO LA CURTEA DE ARGES





In week-end Mo-Mo a fost la Curtea de Arges. Dupa cum se vede in filmulet, s-a jucat foarte mult, a alergat si a stat numai in iarba. Atat de mult i-a placut, incat ne gandim sa il ducem mai des la munte. E clar ca se simte in mediu lui, la aer rece, curat!

Advantix -2

ADVANTIX PIPETE ANTIPARAZITARE PENTRU PISICI
Compozitie chimica:
Imidacloprid : 40 mg tubul de 0.4 ml si 80 mg tubul de 0.8 ml.
Hidroxitolven butilat : 0.1 %.

Forma farmaceutica:
Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata la pisici.

Indicatii:
pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides sp). Reduce incidenta alergiilor produse de purici. Stadiile larvare sunt omorate pe animal si din mediul ambiant din jurul animalelor tratate.

Dozare si mod de administrare:
se foloseste in functie de greutatea pisicii sub 4 kg tubul de 0.4 ml si pentru pisicile de peste 4 kg tubul de 0.8 ml.

Instructiuni de utilizare:
1. Se scoate tubul din ambalaj, se tine drept in mana si se scoate capacul.
2. Se intorce capacul si se pune in varful tubului.
3. Se roteste capacul pentru a se rupe sigiliul tubului.

Administrarea se face in zona dorsala la baza gatului, se departeaza parul si se aplica pe piele. Se fereste de contactul gura sau ochii pisicii. Se poate adminstra la pisicile gestante sau in lactatie. Produsul isi pastreaza eficienta dupa imbaiere sau expunere in ploaie.

Contraindicatii:
Nu se foloseste la caini. Nu se foloseste la pisoii sub varsta de 8 saptamani.

Reactii adverse:
Se poate observa salivatie sau senzatie de gust amar daca pisica s-a lins in zona de aplicare sau accidental a intrat in contact cu produsul imediat dupa tratament. Aceste semne dispar dupa un timp scurt fara a fi nevoie de un tratament.

Advantix 1

ADVANTIX PIPETE ANTIPARAZITARE PENTRU CAINI
Compozitie chimica:
Imidacloprid : 100mg/ml
Permetrina : 500mg/ml (cis/trans, 40:60)
N-Metilpirolidona (solvent) : 484mg/ml

Forma farmaceutica:
Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.

Indicatii:
pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse timpde de 4 saptamani (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus, Haemaphysalis longicornis).
pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici timp de 4 saptamani (Ctenocephalides canis). Reduce incidenta alergiilor produse de purici. Stadiile larvare sunt omorate pe animal si din mediul ambiant din jurul animalelor tratate.
pentru tratamentul si prevenirea infestatiiilor cu paduchi malofagi si anopluri (Trichodectes canis, Linognatus setosus) pentru mai mult de 6 saptamani.
respinge si omoara tantarii (Anopheles, Culex, Aedes sp.) si musculitele hematofage (Phlebotomus, Culicoides sp.) la caini si catei.

Dozare si mod de administrare: se face inb functie de greutatea câinelui.
Pentru cainii pana-n 40 de kg se foloseste un tub albastru deschis, iar pentru cei de peste 40 de kg se folosesc 2 tuburi pentru caini intre 25-40 de kg (albastru).

Instructiuni de utilizare:
1. Se scoate tubul din ambalaj, se tine drept in mana si se scoate capacul.
2. Se intorce capacul si se pune in varful tubului.
3. Se roteste capacul pentru a se rupe sigiliul tubului.

Administrarea se face in zona dorsala la baza gatului pentru cainii mici, iar pentru cei mari se poate face in mai multe locuri pe intreg spatele. Produsul se aplica pe piele, se fereste de contactul gura sau ochii cainelui. Pielea cainelui trebuie sa fie intacta si fara leziuni.
Se poate adminstra la catelele gestante sau in lactatie. Produsul isi pastreaza eficienta dupa imbaiere sau expunere in ploaie.

ATENTIE! Pentru a reduce reinfestatrile cu noi purici este recomandat sa fie tratati toti cainii dintr-o familie (gospodarie). Alte animale de companie din aceeasi familie sau gospodarie trebuie tratate cu produse corespunzatoare.

Contraindicatii:
Nu se foloseste la pisici. Nu se foloseste la cateii sub varsta de 7 saptamani.