sâmbătă, aprilie 18, 2009

La multi ani, MAYA!



















In urma cu 3 ani, pisicuta alba Fulga a nascut doi gandacei: unul alb ca zapada (leit mama) si altul negru (la fel ca tatal). Toata lumea a crezut ca s-a pastrat linia: baiatul sa fie cel negru si fata cea alba.
Stapanii au vrut sa il dea pe cel negru unei familii care sa aiba grija de el, asa ca au cautat pe net anunturi in care oamenii doreau sa cumpere persana. Noi pusesem un asemenea anunt (ofeream 300 de euro), ne-au sunat si ne-au intrebat daca nu vrem, dar fara niciun ban, un motanel persan negru.

Noi ne-am fi dorit sa fie pisica, nu motan. Ne-am dus totusi sa vedem motanelul negru. Cand ne-am intalnit cu stapanii, ne-au spus amuzati ca dimineata au dus pisicutele la veterinar si au aflat ca "cel negru" era, de fapt, "cea neagra", adica fetita, nu baiat. Si ca "cea alba" era in realitate "cel alb", adica baietel.

Tati nu prea vroia pisica neagra, dar mami s-a indragostit de ea de cuma a vazut-o. Arata un ghemulet jucaus de blanita neagra. Ea era Maya. A iubit-o pe mami de cum a luat-o in brate.

Astazi, sambata, pe 18 aprilie, Maya face 3 ani. Mami si tati ii ureaza LA MULTI ANI!!!

PS: ii uram LA MULTI ANI bineinteles si fratiorului Mayei, Mitzone, pe care nu l-am mai vazut de foarte mult timp. Si ii dorim si mamicii lor, Fulgutza, sa fie fericita alaturi de Mitzone si de stapanii ei.