duminică, aprilie 13, 2008

KABOO, NOUL NOSTRU PRIETEN







Dragii nostri, avem un nou prieten. Numele lui este Kaboo, si deja ne este foarte drag. Iata ce ne-a scris Kaboo astazi. Am fost atat de emotionati, incat lu mami i-au dat lacrimile.
"Ceau Mo-Mo si Maya,

Numele meu este Kaboo si sunt un Chow tare frumusel si inteligent,am aparut in viata lui mami pe 6 Aprilie 2008 si azi am implinit 2 luni si o saptamana. Mami mea va urmareste blog-ul de multa vreme,cu mult inainte sa apar eu,si va considera printre cele mai dulci si deosebite fiinte de pe fata Pamantului.
Din pacate am o poveste tare trista...a doua zi dupa ce mami m-a luat am inceput sa ma simt tare,tare rau,doar am vomat si am avut diaree fara sa mai pap nimica,chiar a doua zi trebuia sa fac vaccinul de parvoviroza,insa nu l-am mai facut nici azi,pentru ca se pare ca am contactat cumplitul virus...si de luni am fost zilnic la doctor de 3 ori pe zi pentru hidratare, antibiotic, vitamine si tot ceea ce trebuie pentru a ma mentine in viata...cand mami m-a luat,pe carnetelul meu arata ca am fost vaccinat...dar cine stie ce s-a intamplat de fapt...sunt tare trist si slabit si am burtica lipita de spate......abia ieri am inceput sa mai miros putin mancarica si sa mai dau cu boticu dar fara sa mananc sanatos...mami a plans in fiecare zi crezand ca ma-r putea pierde...si mi-a zis ca si-ar da ani din viata ei doar ca eu sa raman langa ea...
Speram cu totii ca ma voi face bine si o sa incep treptat sa pap ca sa ma fac mare si sanatos,acuma se pare ca marele pericol a trecut,dar nu 100%,ma scutur, dau din coditza,sar ca din pusca cand intra mami sau tati pe usa si sunt tare bucuros cand ii vad,si din cand in cand ii mai dau si cate un pusy lui mami.
O sa ma prezint trimitandu-va niste poze cu mine,am cateva din prima zi,in care eram tare nebunatic,si cateva de pe parcursul saptamanii cand eram mai trist...dar promit sa trimit poze cu mine sanatos tun,cu burtica ca o minge de fotbal si radiind de fericire,mai dureaza putin...Sa dea Domnul ca totul sa fie bine si tot cosmarul asta sa se sfarseasca odata pentru totdeauna!!!
Desi nu va cunosc personal,va consider prietenii mei si abea astept sa vad poze noi cu voi pe blog,va tzuc dulce cu limbutza mea neagra,

(Sper) Noul vostru prieten Kaboo.

Ne bucuram foarte mult ca l-am cunoscut pe Kaboo, un baietel magnific. Este superb.
MO-MO si Maya ii transmit micutului Kaboo multa multa sanatate, sa treaca cu bine peste aceste momente grele si va roaga sa ii transmitem, prin intermediul acestui blog, cat mai multe mesaje de incurajare noului nostru prieten.
Va asteptam cu drag!
Iar de la Kaboo asteptam cat mai multe poze noi, si mesaje in care sa ne spuna ca este bine.

NOI POZE CU LEA!



LEA, prietena lui MO-MO, ne-a trimis noi poze, si din cate observati si voi, creste din ce in ce mai frumoasa si mai eleganta. Lea a fost putin bolnavioara, a avut probleme cu burtica si nu prea mananca bobite. Mamica Leei ne-a scris ca stau in zona Parcului Titan, unde merge si MO-MO foarte des la plimbare, asa ca abia asteptam sa postam pe blog primele poze cu MO-MO si LEA, jucandu-se. Trebuie sa mai avem putina rabdare, sa terminam vaccinurile. Apoi, tot parcul este al nostru!!!!

Draga Lea, MO-MO si MAYA iti doresc sa te faci bine repede. Sa mananci toata mancarea pe care ti-o da mami pentru a creste mare si frumoasa. Asteptam noi vesti de la tine si de la Blue.