marți, septembrie 16, 2008

K 9 SKIN & COAT SUPPORT

Recomandarea zilei este un Supliment nutriţional pentru sănătatea şi calitatea pielii şi blănii la caiini, K 9 Skin & Coat Support.

Pentru ca se apropie frigul, trebuie sa incepem curele de vitamine care sa ii ajute pe micutii nostri sa treaca mai usor peste perioada de naparlire si de acomodare cu noul anotimp.

Noi preferam sa ii dam lui Momo suplimente alimentare din plante, si mai putin cele care contin multe vitamine si minerale.

Astfel, incercam sa ii pastram sanatatea cu produse naturale, si sa lasam medicamentele doar pentru situatia nefericita in care se imbolnaveste.
Pana acum, pentru blanita, am folisit Vitaderm, Petnil si Pet Phos Pelage, in cure de cate o luna fiecare.
Acum am vrea sa incercam si K9 SKIN & COAT SUPPORT.
Iata prezentarea produsului:

SKIN & COAT SUPPORT este un amestec de uleiuri naturale din coada şoricelului, primula, seminţe de in, măsline şi peşte, cu vitamina E şi aduce beneficii pentru sănătate conferite de acizii graşi Omega 3, 6 şi 9. Uleiurile sunt obţinute prin presare la rece, ceea ce oferă cainelui toate avantajele ingredientelor naturale, nealterate prin procesare. Unele proceduri de fabricaţie folosesc căldura sau diferite substanţe chimice care fac grăsimile inactive şi inutilizabile de către organism.
SKIN & COAT SUPPORT este o sursă bogată in acizii graşi Omega 3, 6 şi 9, incluzand acidul linoleic (LA), acidul gama-linoleic (GLA), acidul alfa-linoleic (ALA), acidul eicosapentenoic (EPA), acidul docosahexenoic (DHA) şi acidul oleic (OA).

Acizii graşi activi biologic din SKIN & COAT SUPPORT conferă tonus şi elasticitate pielii şi părului. Pătrunderea lor in membrana celulelor epiteliale conferă integritate structurii, previne deshidratarea şi ajută la controlul fluxului de substanţe la nivel celular.

SKIN & COAT SUPPORT asigură o doză optimă de acizi graşi Omega 3 şi Omega 6 pentru producerea unei cantităţi eficiente şi benefice de prostaglandine.

Recomandări:

SKIN & COAT SUPPORT este recomandat pentru imbunătăţirea calităţilor pielii şi blănii in următoarele situaţii:
- blană uscată, mată, fără strălucire, friabilă
- piele uscată
-mătreaţă
-căderea excesivă a părului
-pregătirea pentru concursuri şi expoziţii
- dermatite atopice

Recomandări pentru dozare:Zilnic 1 tabletă / 15 kg greutate corporală.Pentru cainii cu greutatea sub 10 kg, 1/2 tabletă zilnic. Dacă administraţi mai mult de 1 tabletă, se recomandă divizarea necesarului in 2 prize, dimineaţa şi seara.