marți, decembrie 07, 2010

Jimmy, o minune de catel


Astazi vi-l prezentam pe Jimmy, un chow chow foarte frumos. El ne-a scris si in urma cu 2 luni, cand am aflat ca a fost cumparat tot de la canisa Mitoi (ca si Momo), iar stapanii lui erau putin ingrijorati de faptul ca pufosul era plin de purici si viermisori (ca si Momo, cand l-am luat).

Intre timp, problemele acestea s-au rezolvat, micutul creste vazand cu ochii, la fel ca Fat-Frumos, si umple viata de bucurie familiei sale.

Acum are 4 luni si deja iese afara de o luna (marea lui pasiune, de altfel). Acum 2 zile, tati l-a scos afara cand ploua, asa ca Jimmy a racit , ii curg ochisorii si nasucul si este putin abatut, in rest mananca si se joaca la fel.

Citind pe blogu despre experientele prin care a trecut Momo, "parintii" lui Jimmy l-au dus pe pufos la veterinar, unde doctorul i-a facut 4 injectii , cam durereroase pentru el . Deja dupa prima zi , Jimmy se simte mai bine , mai are 3 zile de injetii totusi si sper sa scapam ieftin, fara ca chowlinul sa aiba mult de suferit .
Jimmy nu este deloc pretentios la mancare, ar manca absolut orice , insa noi ii dam numai Royal Canin si un iaurtel pe zi (dupa care este ahtiat , linge efectiv castronelul ), plus cate o delicatesa canina cand e cuminte (sau branzica).

Lui Jimmy nu ii place sa stea in pat , locul lui preferat fiind gresia, este imposibil de strunit de acolo . II plac plimbarile cu masina , sa fie mangaiat si pieptanat . Mai pe scurt , un mare alintat !

Numele micutului vine de la celebrul designer de pantofi - Jimmy Choo , pentru ca al nostru are o mare pasiune pentru pantofi si papucei , asa ca faceti cunostinta cu Jimmy Choo(w) :D ) Sper sa va placa pozele , o sa revenim cu altele noi si dupa vacanta de iarna .
Jimmy ia ca suplimente alimentare Petphos Pelage pentru blanita, plus Petphos Calciu . Arata foarte frumos. Sa va traiasca si ne mai auzim.