miercuri, iunie 09, 2010

Zulu

Am primit de la mamica lui Zulu un mesaj: "Nu v-am mai scris de multa vreme...am fost destul de ocupati,insa timp pentru a citi blogul am avut.
Ce sa va povestim despre noi...de cateva luni bune ne chinuim cu niste eczeme, bubite, cojite, iritatii... nici noi nu mai stim cum sa le numim.

Pe la sfarsitul iernii Zulu a facut o eczema la testicule destul de urata pe care am tratat-o cu teramicin(curatat fiind inainte cu betadina). A urmat una pe piciorus,langa testicule si tot asa...
Pe langa astea a facut si vestita otita, ii curgeau ochisorii si a facut si o infectie genitala pe care am inteles ca o fac toti baieteii pana isi incep viata sexuala. Pentru a scapa de ea 5 zile i-am facut spalaturi interne cu ser fiziologic amestecat cu betadina,aplicand apoi(tot intern)mibazon,dupa aceste 5 zile am aplicat inca 5 zile doar mibazon,iar in a 11 a zi i-am mai facut o spalatura si totul e ok.
O perioada de vreo luna am crezut ca toate problemele sau sfarsit,insa de vreo 2 saptamani avem iar aceleasi iritatii,in aceleasi locuri la care s-au mai adaugat si zonele dintre pernute(care sunt iritate permanent) si la subrat. Am schimbat medicul si cabinetul si tratamentul(acum il curatam cu ser fiziologic si ii dam cu baneocin, se vad diferente) si mancarea (a mancat un sac de 14 kg de Royal Canin Hypoalergenic, acum papa Acana), am inlaturat toate sursele de curent si substante care ii pot provoca alergii, ia si Claritine si speram ca o sa fie bine.

In alta ordine de idei, ne plimbam in parc cat putem de des...avem curte in care alergam,am inceput sa raspundem la comenzi...suportam greu vara care abia incepe si va pupam dulce...