luni, iunie 21, 2010

Sara, noua noastra prietena

Astazi v-o prezentam pe noua noastra prietena, SARA. Este superba. Iata ce ne-a scris mamica ei:
"Dupa lungi cautari pentru anumite informatii despre cainii chow-chow ,vazand intotdeauna articolele dvs , m-am gandit sa va scriu si eu cateva randuri si sa va spun despre pufu' meu frumos, o catelusa chow-chow de 7 luni, numita Sara. Din pacate, vara pentru ea este ingrozitoare! I-am cumparat ventilator si sper sa fie mai bine in urmatoarele zile,insa aici intervine teama mea de a nu raci datorita curentului. Mi-a facut si o dermatita usoara, dar a fost tratata de catre medicul veterinar si acum o sa ii treaca.
Vreau neaparat sa-i iau si eu un ulei de intretinere a blanii si pielii si nu stiu exact care ar fi mai bun. Desi am citit pe blog despre subiectul asta ...inca nu stiu ce sa-i iau.
In privinta alimentatiei, Sara nu mai mananca bobite ci numai mancare facuta in casa. Acest lucru se datoreaza deoarece am citit un comunicat de la minister cum ca bobitele ar fi facute din cadavre si ca din cauza lor pot aparea diverse infectii. Sara mananca piept de pui, fiert sau la gratar, cu orez,c u diverse legume, sau carne de vita, preparata in diverse feluri.
In privinta dresajului pot spune ca sunt super multumita: Sara stie comenzile aici, sezi, asteapta, stai pas, salut, culcat, nu ai voie sau nu si este foarte suparata atunci cand greseste cu ceva si ma supar.
Altceva pentru inceput nu stiu ce sa va mai povestesc ,insa ,cu siguranta o sa va mai scriu. Ii doresc multa sanatate lui Mo-Mo si sunt foarte incantata de felul cum aveti grija de el si cat de frumos este. Seamana foarte mult cu Sara mea,numai ca el este mai marisor deoarece este baiat."
Multumim, Alexandra, pentru postare. Sara este, intr-adevar, foarte frumoasa. Nu e mai mica decat Momo, dar ea are 7 luni, iar Momo 2 ani si 7 luni. Nu prea am avut timp pentru blog zilele acestea, dar o sa raspundem de maine tuturor intrebarilor si o sa continuam cu postarile.