duminică, aprilie 26, 2009

MOMO - A DOUA ZI DUPA OPERATIE

Am trecut si de prima noapte dupa operatie. Binenteles una aproape alba, pentru ca Momo, si noi alaturi de el, nu am dormit aproape deloc.

Dupa cele cateva ore in care a dormit cu ochii deschisi, din cauza anesteziei, a inceput sa fie din ce in ce mai agitat. Probabil ca il dureau ochisorii.

Blanosul nostru s-a tot plimbat prin casa sau statea nemiscat minute in sir, in picioare, respirand greu.

A trebuit să il scoatem la un interval de cateva ore afara, intrucat, din cauza anesteziei, ii venea sa faca pisu foarte des. Afara era tare haios: pe langa faptul ca se lovea cu lampadarul de toti copacii, facea pipi in pozitia puiului, nu a ridicat deloc piciorul.
Astazi s-a simtit mult mai bine, desi ochisorii arata mult mai rau decat ieri, fiind mai umflati. Dar doctorita ne-a avertizat ca se va intampla acest lucru, asa ca nu ne-am ingrijorat.

Parca s-a mai obisnuit si cu lampadarul in cap si evita locurile unde s-ar putea lovi. In cateva zile cred ca ii va deveni cu totul familiar, cainii avand capacitatea de a se adapta foarte repede la situatii noi.

S-a si odihnit mai mult, si speram ca in noaptea asta sa doarma linistit. Pe seara a incercat sa se joace putin cu o mingiuta, dar din cauza lampadarului nu a reusit. A fost foarte suparat, si a inceput sa loveasca plasticul care ii inconjoara capul cu labutele, poate poate scapa de el.
L-am filmat, sa vedeti ce haios este.


O PISICA MICA