marți, martie 13, 2012

Mollie si puii sai: Astro, Leo si Rufus


Dupa o perioada in care am lipsit, apoi am fost foarte ocupati, am constatat ca avem foaaarte multe mesaje de la voi. Incepem sa postam, in ordinea primirii, pozele si povestile voastre, dar sa va si raspundem la intrebarile pe care le-ati adresat. Astazi vi-i prezentam din nou pe Mollie si Astro, doi chow-lini de exceptie, impreuna cu Leo si Rufus. Iata mesajul primit de la stapana lor, careia ii multumim pentru fotografii (si scuze pentru intarziere...)

Mollie si Astro sunt foarte bucurosi ca a venit zapada, le place foarte mult, Astro sta cam toata ziua in zapada, Mollie se mai retrage din cand in cand la caldura, se pare ca la temperaturile foarte scazute deja nu ii mai face placere sa stea chiar non-stop afara, e adevarat ca nici nu are blana atat de mare cum are Astro!

El n-are treaba, si chiar nu intra deloc la caldurica! Am petrecut o dupa-masa superba cu cateii, in compania a altor doi pui de la Mollie: Leo si Rufus.

Au implinit ursuletii 10 luni deja, nici nu-mi vine sa cred cand ii vad crescuti asa mari si frumosi, imi aduc aminte cand au fost doar un pumn de ghemotoc ce erau...

S-au distrat chowlinii si pentru mine a fost o bucurie mare sa vad macar o parte din pui iarasi impreuna. Ghemotocul asta mic a crescut ,are deja 10 luni, pe Mollie a intrecut-o cam pe la 8 luni si sunt tare bucuroasa pentru ca i-a trecut schiopatatul.

Sunt un pic nedumerita la acest aspect ,oare sa-i mai dau si in viitor suplimente pentru oase si incheieturi chiar daca nu mai are probleme?

Chiar ma bucur pentru ca el era mai micut fata de fratii lui, si mult timp a fost asa, pana la 6-7 luni dar acum i-a ajuns in urma si a crescut un catel frumos, este energic ,intensiv in orice face... uneori mult prea intensiv