duminică, mai 11, 2008

Royal Canin Hypoallergenic

ROYAL CANIN HYPOALLERGENIC

Va prezentam astazi un produs pe care MO-MO il foloseste de cateva zile: Royal Canin Hypoallergenic, special pentru caini cu probleme. Tipul acesta de mancare i-a fost prescris de medicul lui, in urma unor complicatii pe care le-a facut la nivelul pielii. Este obligatoriu ca toti cainii care au probleme de piele sau o sensibilitate la stomac, ( dermatite, eczeme, sensibilitate si reactii la mancarea normala) sa inceapa un astfel de regim de dieta. Din cate am inteles, Mo-Mo va manca acest tip de crontanele pentru o perioada mare de timp, din cauza predispozitiei pe care o are.

INDICATII:

Dieta de diagnostic, alergii alimentare cu semne dermatologice si gastrointestianle, intoleranta alimentara, insuficienta pancreatica exocrina, diaree cronica, gastroenterite.Aliment dietetic complet pentru catei ce prezinta intoleranta alimentara.


CARACTERISTICI NUTRITIONALE:

Extractul de hidrolizat de proteine de soia, compus din peptide cu masa moleculara mica este foarte digestibil si cu potential alergenic redus.

Nivelul ridicat de bioina, niacina si acid pantotenic impreuna cu complexul Zinc - acid linoleic ajuta la reducerea pierderii de apa la nivel transepidermic, intarind astfel efectul de bariera protectoare al pielii.


Acizii grasi Omega 3 moduleaza reactiile inflamatorii cutanate


Ajuta la protejarea mucoasei intestinale prin echilibrarea florei la acest nivel.

IMPORTANT:

Este foarte important sa se respecte cantitatea de hrana ce trebuie administrata pe zi (care difera in functie de sortimentul ales).

Rezultatele cu aceasta dieta apar, de obicei, dupa minimum 2 saptamani de cura. Este foarte important sa nu i se administreze cainelui nici un alt fel de hrana in afara dietei (cu atat mai putin „recompense”).

In plus, se poate apela la produsele specifice pentru blana si piele pe baza de acizi grasi nesaturati, zinc, vitamina A, E (cum ar fi Petnil, Vitaderm, Pet Phos Chien, Special Pelage, Dermanorm, etc).