miercuri, august 19, 2009

TASHUCA, O FETITA SUPERBA DIN CLUJ

Ne-a scris Ioana(Yoyo), mamica unei fetite superbe de chow-chow din Cluj-Napoca, pe nume Tasha (Tashuka):

"Ma mandresc cu ea, e o scumpete de fetita, toata lumea o admira si vrea sa se joace cu ea. E foarte prietenoasa, dar de mangaiat blanita ei nu se poate bucura oricine, ci doar cunoscutii. (pe straini nu prea ii lasa sa puna mana pe ea).
Si fetita mea papa Purina Pro Plan sau Biomil si avem o blanita frumoasa, dar din pacate lasam la o parte bobitele cand vedem mancare gatita.

E extrem de curatica, din cate am inteles , specific rasei. E o fetita cuminte, pe care am reusit sa o dresez cat de cat singura.

Face lucrurile elementare: "sezi"," culcat"," da labuta","asteapta" etc, dar din pacate nu am reusit sa o invat sa mearga la pas ( Am uitat sa zic ca fetita are 3 anisori si 2 luni si e nascuta in 1 iunie de ziua copilului:), oare e prea tarziu sa o invat sa mearga la pas? Mi-ar placea sa mearga si fara lesa dar imi e frica sa o las libera.

De plimbare nu duce lipsa pt ca o scot afara si in plus are si curtea ei. O alta problema pe care o avem sunt cu baieteii:)
Nu "ne lasam " nici cum. Am tot incercat sa facem puisori dar suntem cam fricoase si ne punem funduletul jos cand se apropie baietelul, desi il placem mult de tot si am vrea numai sa ne jucam...