luni, mai 16, 2011

Pensiune canina


Anul acesta va fi primul in care mergem in concediu fara Momo. In ultimii 3 ani am fost la mare si cu Momo si cu Maya. Acum, insa, ii vom lasa acasa. Hotelul la care mergem nu accepta animale. Pentru Momo avem 2 variante: fie il lasam la tara, fie la o pensiune canina din Bucuresti. La tara e cam departe si vrem sa il luam acasa chiar din seara in care ne intoarcem din vacanta. Cat am plati benzina pana la tara ne costa aproximativ "cazarea" lui Momo timp de o saptamana.

Noi nu cunoastem pe nimeni care sa isi fi lasat cainele la vreo pensiune. O sa ne interesam sa vedem unde gasim o astfel de pensiune de incredere, unde sa aiba grija de animale, nu sa le tina inchise in custi, fara sa le lase sa se plimbe si ele putin.

Oricum, cu acest subiect o sa revenim, sa va spunem ce am gasit. O sa intrebam si prieteni, poate vrea cineva sa il tina pe Momo, sa il lase prin curte, pe undeva.

Va spunem sincer: daca Momo s-ar atasa de altii, l-am lasa bucurosi la curte, sa fie fericit, sa iasa afara in curte oricand, sa nu mai sufere de caldura din apartament. Am constatat ca nu ii putem acorda atentia pe care o merita, dar lui ii convine si asa. Insa, daca lui i-ar place mai mult sa stea cu altii, la curte, am putea face o incercare sa vedem daca se adapteaza.