joi, decembrie 16, 2010

Noii nostri prieteni: Dee Dee si Honda

Ea este noua noastra prietena, Dee Dee, de numai 10 saptamani. Micuta este o chowlina care isi incearca dintisorii pe mai tot ce intalneste in casa, asa ca noii ei stapani i-au cumparat o colectie foarte mare de jucarii pe care sa le roada si sa se joace cu ele.
Dee Dee este deja vedeta blocului. Toata lumea, cand o vede, o mangaie si o alinta, iar ea, foarte cuminte si blanda, isi rasplateste admiratorii cu pupici.

Veterinarul micutei pufuline este fanul numarul unul al lui Dee Dee.
De cand a aparut in noua sa familie, casa e plina de veselie, rasete si joaca. Noii sai parinti ne scriu ca au devenit mai calmi si mai rabdatori odata cu aparitia lui Dee Dee in casa.
Ea este Honda, o pisicuta luata de la adoptii, pe care familia o iubeste enorm. Veterinarul sustine ca deja ea este o batranica, o pisicuta aflata la varsta a treia, care exact acum avea si ea nevoie de liniste si ingrijire.Foarte nostim este ca Honda nu prea stie sa miaune. Singurele zgomote pe care le face ea sunt un fel de "Rram, Rram", exact ca o motocicleta ambalata. Familia in care traieste ea este pasionata de motociclete, asa ca numele "Honda" i s-a potrivit perfect, fiind ca o predestinare.
Honda doarme foarte mult, mai are si momente de joaca si uneori face ture de casa, in reprize de alergat.