joi, august 14, 2008

KABOO, O FRUMUSETE DE BAIETEL







Am primit noi poze cu prietenul nostru drag, Kaboo. Am ramas surprinsi placut de cat de frumos si mare a crescut. Mamica lui, Ioana, ne-a povestit ca micutul Kaboo, cum il stiam noi, a facut 6 luni si un pic, si de vreo 3 saptamani a inceput sa ridice piciorusul cand face pipi...din pacate nu au putut imortaliza momentul.
Iata ce ne povesteste Ioana: "Kaboo este in vacanta la Predeal si este cel mai fericit copil din lume, se joaca toata ziua cu Alma (prietena lui rotweiller) , se plimba prin padure si papa foarte foarte mult. A ajuns la 22-23 de kg, si odata ajuns la munte a fost hranit doar cu mancarica gatita si se pare ca ii prieste foarte bine. E un incapatzanat si nu avem liniste cu el pana nu isi papa desertul in fiecare zi, respectiv o banana sau piersicuta, cea dintai fiind preferata.Ni s-a spus ca este foarte bine daca poate manca cate un fruct pe zi pentru vitamine, imunitate etc. Ii mai dam si bobite dar prefera mancarea gatita de orice fel".
Ne bucuram mult ca l-am revazut pe Kaboo si ii uram o vacanta cat mai placuta la munca. Si il invidiem sincer, pentru ca Momo se lupta cu caldurile din Capitala :((, care sunt groaznice!! Asteptam noi poze cu Kaboo!!!