miercuri, februarie 17, 2010

Efazan: update

Dupa ce am primit Efazanul, comanda (prin internet), am vazut ca au schimbat formula. Pilulele sunt verzi, inainte erau galbene, acum au miros puternic de brad, pin, sau mai degraba eucalipt. Adica total de inacceptat pentru Momo.

Acum Efazan contine tot felul de uleiuri vegetale din diverse plante si flori, unele ciudate si extrem de aromate: macese, dafin, tarhon, luminita noptii, limba mielului, tamanu, rozmarin, maghiran. Ai zice ca ierburile astea aromate iti trebuie pentru ca vrei sa faci cine stie ce friptura de iepure, nu ca vrei sa le dai la caine.

In niciun prospect de pe internet nu scrie cu adevarat ce contine Efazanul. Am citit doar pe prospectul din cutie. Daca stiam, nu mai cumparam, bineinteles.

Momo, cand simte mirosurile astea, grohaie incetisor si intoarce boticul: nu vrea sa ia pilulele. I le-am bagat pe gat, cu forta, vreo doua zile - dar e ciudat sa chinui cainele doar pentru ca incepe naparlirea. Acum i le bagam in ficatei prajiti si le ia.

Ne e clar: nu va sfatuim sa cumparati Efazan. O fi el bun, dar, decat sa chinuiti animalele, mai bine cumparati altceva...