duminică, mai 17, 2009

Ozzie, la 1 an si 2 luni

Am primit vesti de prietenii nostri, chow chow -ul Ozzie si motanelul Amon. Ultima data cand l-am vazut pe Ozzie avea doar o luna si jumatate. Acum este un baietel foarte frumos, in varsta de un an si doua luni.
"Nici nu stiu cand a trecut timpul dar asta conteaza mai putin ...sunt la fel de rasfatat ca atunci cand eram mic, iar pisica cu care imi impart casa este la fel de nesuferita si nu vrea sa se joace cu mine chiar daca eu incerc sa o conving tarand-o prin toata casa de coada", ne spune Ozzie.
Momo ii multumeste pentru urarile de insanatosire si transmite toata prietenia sa neconditionata.
Mami lui Ozzie, Alina, ne scrie ca este prima data cand a plecat undeva fara micutul ursulet. "Imi este groaznic de dor de el si probabil de asta scriu mailul asta, cumva ma simt mai aproape de el pentru ca stiu ca voi ma intelegeti. Era un drum de 10 ore cu masina si il chinuiam prea tare asa ca l-am lasat la parintii mei".
"Ce e mai important este ce minuni poate sa faca un catel ca Ozzie dintr-o persoana ca mama mea care nu suporta un animal mai aproape de 2 m de ea. Noaptea trecuta m-a sunat sa imi spuna ca Ozzie nu vrea sa se urce in pat sa doarma cu ea, ci doarme la usa. Nu-mi venea sa cred ca vroia sa doarma cu el in pat cand ea nu a fost de acord sa imi iau un catel si sa-l tin in casa. Ozzie a cucerit-o si e incredibil cum un catel poate sa schimbe un om. Toata copilaria am suferit ca nu am putut avea un caine, am avut doar hamsteri, papagali si broaste testoase....animalute ce nu puteau parasi camera mea, iar acum ma cearta cand ma duc acasa fara Ozzie. Asa cum se spune ca un copil inmoaie orice suflet, cat de inghetat ar fi, va spun sigur ca un catel poate face acelasi lucru. In doua ore plec spre casa si de abia astept sa-i vad si sa dorm certandu-ma cu amon pe perna...", ne-a scris Alina, mamica lui Ozzie.

INSTANTANEE DE LA BRAILA




Am facut niste poze cu telefonul mobil, ca sa vedeti ce bine s-a distrat Momo la Braila. Ii place la nebunie sa mearga in vizita la Loto.