marți, noiembrie 11, 2008

PRIETENUL NOSTRU, JORJ

Jorj este animalutzul Mirunei. Este un hamster foarte mic si incredibil de cuminte. Adica doarme mai tot timpul si mananca. :)) Are boticul alb, dupa cum vedeti in imagine.

Cum sforaie Momo la pieptanat

Pe Momo l-am invatat de mic sa ii placa sa fie pieptanat. Il periam de mai multe ori pe zi, desi nu avea nevoie, si, in timp ce faceam asta, ii dadeam tot felul de chestii foaaarte bune: bucatele de morcov fiert, feliute de mar, mici cubulete de pui fiert, oase de ros de la pet-shop etc. Dupa ceva timp, cand ii spuneam "culcat", apoi "rostogol", se trantea singur pe spate, cu picioarele in sus, rostogolindu-se de placere si grohaind ca un porcusor, asteptand sa fie pieptanat.

Acum stie ca, atunci cand e pieptanat, e ceva ce ii face mare placere. Se intinde pe jos si sforaie in ritmul pieptanatului. E modul lui de a comunica. Ai zice ca e un ursulet care mormaie sau un porcusor care grohaie. Din cand in cand se intinde fericit si se rostogoleste de pe o parte pe alta, asteptand sa i se faca si masaj.

Uneori, cand il pieptanam mai mult, ramane in aceeasi pozitie, adormit de placere, sforaind incet (sau mai tare!). Cel mai mult ii place sa fie periat dimineata, dupa a venit de afara, a fost spalat pe picioruse si a mancat. Dupa ce e pieptanat, se culca fericit pana spre dupa-amiaza.