miercuri, septembrie 02, 2009

Pupici pentru Maya si Momo

Mamica chow-linului Momo si persanicei Maya este plecata saptamana aceasta intr-o delegatie, la Costinesti, si ii este tare dor de cei doi blanosi mititei.

Asa ca, mami va pupa de o mie de ori prin intermediul blogului si abia astept sa ma intorc acasa, la voi. :))

Beaphar Algolith - supliment pentru blana si piele

Va prezentam un nou produs pe care i l-am introdus lui Momo in alimentatie, un supliment special pentru blanita si piele, dar si pentru intretinere, avand in compozitie mai multe vitamine si minerale.

Beaphar Algolith se prezinta sub forma unui praf de alge marine ( ca sa va faceti o idee este exact ca algele pe care le-ati observat la mare pe plaja, numai ca sunt uscate si faramitate), cutia are 500 grame si costa numai 23,00 RON.

Este un supliment alimentar pe baza de alge marine ce ajuta la mentinerea frumusetii blanii.

Acest produs este o sursa naturala de iod si fier, substante absorbite direct in sange. Vitaminele si celelalte ingrediente speciale au un efect pozitiv asupra tuturor functiilor corpului unui animal.

Acest lucru se va observa in blana frumoasa si bogata si in sanatatea pielii.

Un inconvenient al acestui produs este acela al acceptarii de catre animal, Avand mirosul specific de alge marine, in cazul in care il puneti in mancare va schimba cu totul gustul si mirosul acesteia, astfel ca riscati sa nu mai manance.

Noi ii dam lui Momo dupa ce isi mananca mancarea lui. Ii punem praful intr-un castronel ( se dau cam doua lingurite de praf pe zi) amestecat cu ulei de peste si cu Kefir sau Sana. Asa ii place foarte mult, pentru ca se mai estompeaza din miros si gustul de alge.