joi, iulie 23, 2009

LEUL JUPITER, O LECTIE IMPRESIONANTA DE RECUNOSTINTA

O noua poveste si instantanee incredibile surprinse pe camera video impresioneaza o lume intreaga. Este vorba despre Jupiter, un leu care a fost salvat de la un circ ambulant, in urma cu cativa ani, unde era tratat in conditii mizere. Cea care i-a redat o noua viata leului Jupiter este Ana Maria Torres, care l-a ingrijit in centrul sau de salvare a animalelor.

Soarta leului Jupiter s-a schimbat radical în urmă cu 8 ani. La acea vreme ducea o viață de abuzuri şi malnutriție într-o trupă ambulantă de circ. Acum leul african cântăreşte 110 kilograme şi este mai în formă ca oricând.

"Este o zi specială pentru că el este un animal foarte special. Chiar dacă Jupiter este o felină, un animal sălbatic, este tandru şi recunoscător", a declarat Ana Julia Torres, proprietara adăpostului.

Salvatoarea sa, Ana Julia Torres, are în grijă un adăpost de 800 de animale, de la papagali la elefanți, în Villa Lorena, al treilea oraş ca mărime din Columbia. Animalele aduse aici fie nu au stăpân, fie starea lor de sănătate este deplorabilă. Întreaga activitate se bazează pe donații, pentru că adăpostul nu este deschis publicului.

Imaginile video au fost filmate cu o ocazie deosebita, cand Jupiter a împlinit un deceniu. Ana Maria Torres, femeia care l-a salvat, a fost să-l viziteze la grădina zoologică unde traieste acum.

Iata imaginile emotionate care arata recunostinta pe care leul o are pentru salvatorul lui: