luni, mai 04, 2009

O FETITA FRUMOASA

Noua noastra prietena labradorita are 6 luni si este foarte posesiva.

Mamica ei ne-a povestit pe mail: "Este tare neastamparata si avem probleme cu mancatul de pe jos , in special al oaselor , moment in care devine extrem de agresiva, si am observat ca comportamentul se extinde mai ales in situatia in care fura ceva si ii zic ca nu e voie ---pur si simplu nu te poti apropia de ea ca iti sfasie mana".

I-am trimis mai multe carti despre dresaj din care ne-am inspirat si noi in perioada in care il invatam pe Momo cum sa se comporte.
Noi, de cand l-am adus acasa pe Momo, i-am bagat mereu mana in bolul de mancare atunci cand ii dadeam sa manance, ca sa se obisnuiasca, asa ca nu a facut niciodata scandal. In schimb, cand ii place mult ce i-am pus de mancare, se impinge sa ramana doar el la bol. Si el este tare pofticios uneori.
Asteptam mai multe vesti bune si poze noi de la frumoasa domnisoara labradorita si poate aflam si cum o cheama. :))

Dermoscent Essential 6 Spot-On

Acesta este produsul despre care am tot auzit in ultima vreme. Iata ce am gasit pe internet despre el. Din cate am inteles in prezentarea pe site-uri, se da pe blanita, nu se inghite...eu intelesesem ca e ca Vitadermul, se pune in mancare. Oricum, cine il cumpara si il foloseste primul, asteptam reactii cat mai multe pe blog. Poate s-a gasit solutia pentru naparlirea blanosilor nostri :))

Dermoscent Essential 6 Spot-on se prezinta sub forma de pipete spot-on ( Atentie ! : nu antiparazitare ! ) care contin acizii grasi esentiali Omega 3 / Omega 6 si o serie de uleiuri esentiale , produs 100% natural destinat ingrijirii si intretinerii pielii si parului la caini si pisici .

Dermoscent Essential 6 este un produs adaptat la toate tipurile de piele si par, chiar si cele mai sensibile si fragile si poate fi utilizat in mod regulat, o data pe saptamana.

Este un produs dermocosmetic unicat ( zic ei) produs in Franta.

CE FACE?

Datorita actiunii sinergice a ingredientelor din compozitie optim in acizi grasi esential polinesaturati ai al unui mecanism activ de biodifuzare Dermoscent Essential :

- reface filmul hidrolipidic al pielii animalului si mentine hidratarea sa optima ;
- favorizeaza balanta ecosistemului natural dermic si consolideaza sistemul de aparare al pielii , regleaza functionarea barierei epidermic
- atenueaza iritatiile
- dezodorizeaza repectand mirosul natural al animalului
- reduce seboreea
- atenueaza caderea parului si ajuta la cresterea acestuia.


APLICARE

Dermoscent Essential 6 Spot-on este o formula usor de utilizat / aplicat pentru obtinerea unor rezultate de durata in numai 4 saptamani.

Prin aplicatii regulate pielea animalului va deveni mai hidratata si mai sanatoasa; parul va deveni stralucitor, neted si mai rezistent. Blana animalului va avea un miros placut.

La aplicare nu necesita masare. Datorita capacitatii sale de bio-difuzare Dermoscent Esential 6 difuzeaza automat pe intreg corpul animalulu. Animalul nu trebuie sapalat 2 zile inainte si dupa aplicarea produslui.

Cele mai bune rezultate vor fi obtinute in urma tratamentelor regulate. Se recomanda inceperea cu o pipeta in fiecare saptamana pentru un tratament initial de 2 luni consecutive, urmat de tratament regulat cel putin o luna trimestrial cat timp este necesar.

Dermoscent Esential 6 ofera avantajele unei aplicari facile, are eficacitate ridicata si este complet non-toxic. Este recomandat pentru caini si pisici ca parte a igienei lor saptamanale si regim pentru intretinerea frumusetii.

Dermoscent Esential 6 poate fi utilizat odata pe saptamana in timpul perioadelor ploioase pentru ca animalul sa miroasa frumos si dupa ploaie.

In perioadele cand animalul sta mai mult afara si este expus luminii solare, Dermoscent Esential 6 actioneaza ca un agent de hidratare al epidermei, dezodorizeaza si ofera o protectie impotriva radicalilor liberi.



PREZENTARE



Se prezinta sub forma de pipete spot-on .
O cutie contine 4 pipete.
Sunt 4 sortimente in functie de animal si respectiv greutatea acestuia :

- pentru pisici
- pentru caini 1 - 10 kg
- pentru caini 10 - 20 kg
- pentru caini 20 - 40 kg


PRETURI ESTIMATIVE (inclusiv TVA pret Ron / cutie):


- Dermoscent Essential 6 Spot-on Dog 1 - 10 kg: 55,00

-Dermoscent Essential 6 Spot-on Dog 10 - 20 kg: 65,00

-Dermoscent Essential 6 Spot-on Dog 20 - 40 kg 75,00

-Dermoscent Essential 6 Spot-on Cat 55,00