marți, noiembrie 02, 2010

Donez chow chow mascul

Am remarcat acest anunt. Poate este cineva interesat. Un mascul chow chow este donat (gratis, evident).

Ma numesc Sabina si de 1 an si jumatate am luat impreuna cu prietenul meu un pui mic de chow chow... Acum e mare si frumos si ascultator , este un exemplar superb, baietzel si are 1 an si 6 luni. Eu din pacate nu il mai pot tine deoarece am ramas insarcinata,suntem nevoiti sa il dam deoarece nu vom mai putea avea grija de el...noi facem naveta foarte des intre romania si grecia deoarece sotul meu este de nationalitate greaca iar pe Pino (chow chow-l meu) nu l vom mai putea lua cu noi in masina pentru ca va fi copilul si nu l putem lasa singur la pensiune mereu...Imi doresc sa l dau doar unui cunoscator al acestei rase iar ideal ar fi, daca dumneavoastra viitorul stapan al lui Pinonino aveti o fetita iar peste 1 an 2 ne veti putea da un pui....Noi il iubim din tot sufletul si vrem sa stim ca ajunge la un om care sa aiba mare grija de el.Este foarte cuminte nu i plac plimbarile lungi in parc se intelege perfect cu alti caini chiar si cu pisicile,ii place sa faca baie si sa doarma in pat ( desi nu l mai las) Are toate vaccinele la zi, are pasaport si cip si este foarte cuminte in masina nu conteaza cat de mare este calatoria. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi la adresa gherescu_sabina@yahoo.com de unde va pot trimite si poze. Va multumesc!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132...7314.1589959665

PS: nu uitati de postarea de mai jos, daca stiti vreun proprietar serios care vinde chow chow

Cumpar chow chow

In ultima perioada am primit multe mailuri in care oameni seriosi si iubitori de caini ne intreaba daca stim pe cineva care vinde caini chow chow. Noi am intrebat in stanga si in dreapta daca are cineva de vanzare catei chow chow despre care sa stie ca parintii sunt sanatosi. Nu conteaza neaparat pedigree-ul, ci sanatatea si calitatea cainelui.

Am primit un mail inclusiv de la o doamna careia recent i-a murit chow chow-ul si este o mare iubitoare a acestei rase.

Cei mai multi ar apela la cine stie ce samsar de pe piata, care vinde caini cu probleme de sanatate (vezi nenumaratele cazuri de displazii, entropioane etc) si e pacat sa se intample asta.

Deci va rugam, daca aveti sau stiti pe cineva care are chow chow de vanzare, ne puteti trimite adresa de mail si va punem in contact cu doritorii. Stim ca sunt crescatori de elita si in Bucuresti, si in Craiova, si in Tg Mures, Sibiu, Iasi. Dati-ne un mail, daca aveti ceva de vanzare sau urmeaza sa aveti un cuib de catei in curand.