luni, septembrie 14, 2009

Am implinit 10.000 de vizitatori !!!

Am implinit 10.000 de vizitatori pe blogul nostru, pe care l-am deschis in 2007. Suntem tare fericiti ca atat de multa lume ne citeste pagina de internet. Si nu doar din Romania, ci si din alte tari ale lumii. E clar ca sunt multi iubitori de animalutze pe pamantul asta.










Sa va povestim cum a inceput povestea blogului. Prima noastra postare a fost pe 1 iunie 2007 si s-a numit "Buna, eu sunt Maya" . Pe atunci Momo nu ajunsese inca in familia noastra si ne-am gandit sa facem un blog pentru iubitorii de pisicute, mai ales ca noi o aveam pe alintata de Maiuca, despre care aflasem atat de multe lucruri, pe care doream sa le impartasim cu altii.
In decembrie 2007, de Craciun, a ajuns si Momo in familia noastra. Era atat de mititel!!! Am stat, ne-am gandit mult si ne-am decis: trebuie ca cei doi blanosi sa imparta blogul. Mai ales ca invatam si noi cum se creste un caine ( pretentios) si cautam tot felul de informatii pe internet. Am decis ca ceea ce invatam noi, experientele prin care trecem sa le transmitem si altora. Ne-a luat ceva timp sa incepem sa scriem, primele saptamani find destul de grele cu Momoromo ( a fost bolnavior ).
Asa a aparut si prima postare cu Momo ( de fapt doua postari) Aici si Aici
Apoi, povestea o cunoasteti. Am impartasit cu voi toate aventurile noastre, ingrijorarile, am aflat lucruri noi impreuna. Si vom continua, pentru ca ne-am facut atat de multi prieteni: Adi, Alma, Abhi, Amon, Anubis, Aris, Berta, Blue, Bruno, Chris, Dolly, Inca, Jorj, Kaboo, Kris, Karra, Lea, Leri, Lotto ( verisorul nostru de la Braila) , Lucky ( fratiorul nostru), Maya chowlina, Maya bishonita ( de la Craiova ) Nera, Ozzie, Raj (primul nostru prieten ciobanesc german:))) Riky, Roby, Sarah, Sayuri, Tasha si Tashuca de la Cluj, Tanno, Thor, Yogy, Tzitzi si Ochelarica ( prietenii nostri maidanezi cu care Momo a crescut de mic). Si speram sa ni se alature mult mai multi prieteni.