marți, martie 02, 2010

NOUL NOSTRU PRIETEN, BUBU

Avem un nou prieten, Bubu, foarte dragutz si iubit, din cate ne povesteste mamica lui:

"Povestea lui Bubu meu nu stiu cum incepe..Tocmai imi murise catelul din'ainte, si fiind o mare iubitoare de catei,am dorit un altul. La inceput, stapana mamei lui Bubu mi'a spus ca va naste niste chihuahua mici.
Stapana mamei lui Bubu era o prietena mai indepartata, deci nu stiam ce rasa e mama lui. L'am luat pe Bubu din'ainte sa faca ochisori, l'am hranit cu pipeta si l'am invatat sa doarma pe perna intre mine si mama. Bubu a crescut si a crescut, pana cand am aflat,in timp ce crestea, ca e doar un maidanez. Dar il iubesc foarte mult .....si de atunci doar pe perna intre mine si mama doarme...

E prostut putin,dar poate asta il face special. Am atasat niste poze cu el sa vedeti de ce il iubesc. Poate nu e frumos, dar il am de 2 ani si simt intotdeuna nevoia sa vin la repede acasa pentru a ma juca cu el".

Ne bucuram mult ca ni l-ati prezentat pe Bubu. Este un catel norocos ca are o asemenea mamica si sunt sigura ca va rasplateste zilnic aceasta iubire. Toti cateii si toate animalele de companie sunt frumoase si deosebite, pentru ca sunt ale noastre, sunt ca niste copii pentru noi. Asa ca toti trebuie sa ne laudam animalutzele si sa le consideram cele mai speciale din lume, pentru ca asa sunt.

Asteptam poze noi cu Bubu si povesti cu el si ne bucuram ca ne este prieten pe blog.