joi, octombrie 23, 2008

Doi Chow Chow au tras pana acasa un om cu piciorul rupt

Ziarul Daily Record Roxbury relateaza ca doi caini din rasa Chow Chow l-au tras pana acasa pe un om care isi rupsese piciorul, pe o distanta de o jumatate de kilometru.

Andy Dolan ii plimba pe cei doi Chow Chow ai viitoarei sale soacre pe langa fostele sine de tren din Port Morris cand a alunecat si a cazut de pe un deal. Si-a dat seama că a intrat in bucluc atunci cand si-a dat seama ca nu mai poate calca pe un picior.

Initial, si-a imaginat ca ii va fi greu sa urce dealul doar intr-un picior si incerca sa gaseasca o solutie cum sa faca asta. Unul dintre cei doi caini si-a pus capul pe pieptul lui Dolan. Americanul a luat gestul animalului ca pe un sfat, astfel ca l-a chemat si pe celalalt caine.
Cu ajutorul leselor, Dolan a fost tarat de cei doi Chow Chow – Jagger şi KC – pe panta de 10 metri a dealului de indiguire, apoi inca o jumatate de kilometru pana acasa, unde a ajuns in siguranta.

"Cainii fost langa mine tot timpul si m-au tras, pentru că nu am putut merge deloc", a spus Andy Dolan. Tanarul a aratat ca cei doi caini s-au oprit atunci cand au simtit ca el avea nevoie de o pauza, pentru ca il durea piciorul, iar mainile ii amortisera de la stransul leselor.
"Ne-am oprit pentru odihna si cei doi Chow Chow au venit langa mine de fiecare data”, a sustinut Dolan

Gail Colligan, mama logodnicei lui Dolan, a precizat ca a mai avut si alti doi Chow Chow si ca nu a remarcat la aceasta rasa tendinte agresive. Andy Dolan a adaugat ca Jagger si K.C. nu au fost dresati. “Doar am avut grija de ei si i-am plimbat”, a spus el.