miercuri, mai 06, 2009

Bosch Bio Adult cu Mere

Aceasta ar putea fi posibila noua mancare a lui Momo. Intrucat sacul de Lupovet l-a terminat, si nu mai doreste aceasta marca deloc, am incercat sa ii mai dam un sac de Royal Canin. Nu i-a placut nici marca asta de mancare, asa ca am inceput sa cumparam cateva zeci de grame din fiecare marca, poate poate ii place ceva.

Se pare ca Bosch-ul i-a placut. Deocamdata!

Bio Adult cu Mere este o hrana completa din ingrediente 100% organice. Ingredientele utilizate sunt garantate ca fiind 100% organice de catre "Prüfverein Verarbeitung für ökologische Landbauprodukte e.V.". Carnea provine din fermele organice 'ECOLAND' din regiunea germana "Hohenlohe-Franken.

Este recomandata cainilor de toate taliile, adulti, cu varsta de peste 1 an. Merele contin fibre specifice ce contribuie la stabilizarea procesului de digestie. Merele contin deasemenea vitamine si minerale.

Punctele forte ale Bosch Bio Adult cu Mere:

Hrana completa obtinuta 100% din ingrediente organice, provenite din productie ecologica
prin continutul lor de fibre merele ajuta la stabilizarea procesului de digestie
merele contin numeroase vitamine, glucide si minerale, importante in hranirea sanatoasa a cainilor adulti.

Analiza nutritionala:

Apa 10%proteine 22%grasimi 11. 5%fibre 2. 5%cenusa 6%energie 15. 60 mj / kgcalciu 1%fosfor 0. 80%sodiu 0. 35%potasiu 0. 55% magneziu 0. 10%vitamina a 12000 ui/ kgvitamina d3 1200 ui/ kgvitamina e 70 mg/ kgvitamina b1 10 mg/ kgvitamina b2 10 mg/ kgvitamina b6 6 mg/ kgvitamina b12 30 mcg/ kgbiotin 250 mcg/ kgacid pantothenic 20 mg/ kg niacin 40 mg/ kgacid folic 2 mg/ kgvitamina k 1 mg/ kgvitamina c 70 mg/ kgcolina 2250 mg/ kgfier 175 mg/ kgzinc 100 mg/ kgcupru 10 mg/ kgcobalt 0. 4 mg/ kgmangan 20 mg/ kg

Ingrediente:

Orez, orz, carne proaspata de pasare, carne proaspata, grasime de pasare, faina de peste, mere (deshidratate, min. 1%), mazare (deshidratata), clorura de potasiu, clorura de sodiu, pere (deshidratate), morcovi (deshidratati), pasta de rosii (deshidratate).

5 comentarii:

Anonim spunea...

va hotarati odata ce mancare sa-i dati :)?

MAYA si MOMO spunea...

Nup! Se pare ca nici asta nu ii place. A mancat fix o zi, si acum nici nu se mai atinge de ea. Drept urmare, nu ii mai cumparam niciun sac de 15 kg, pentru ca efectiv nu stim ce sa ii luam. Am innebunit, nu stiu ce sa ma fac cu cainele asta. Astept sfaturi, pe mine ma depaseste!!!

Anonim spunea...

mami, nu mai baga in seama comentariile rautacioase ale anonimilor.

Anonim spunea...

Buna dimineata! Nici Lea nu mananca mult timp o mancare uscata. I-ar place mancarea umeda dar din motive de burtica nu ii dau. Ea prefera totusi orezul cu legume si pui. Eu ii iau cantitati mici si chiar si acestea ajung la cainii maidanezi.E adevarat ca eu ii iau mancare light din motive de greutate, iar acum a mai slabit si este mai vioaie.
Va pup si va doresc week-end placut!

Anonim spunea...

Lea avea 33 kg dar o tin la regim si acum s-a mai subtiat Are 1 an si 4 luni. Acum doua saptamani nici in pat nu mai putea sa sara sau pe canapea. Lesa deabia o cuprindea.Burtica ii atarna si daca se rasturna trebuia sa o ajuti sa se intoarca. Cu greu am rezistat sa nu ii dam papica ptr ca plangea incetisor si te ducea mereu la castronel. Dar nu capata decat boabe light care oricum nu prea ii plac. Acum am trecut si la orez cu legume si carnita de pui. am sa ii iau si ei bobite din astea.