sâmbătă, mai 30, 2009

Momo, Iris si mancarea de catei

Dupa ce am scris ca Momo a schimbat meniul, trecand pe Markus Muhle, am primit un mesaj de noul nostru prieten, Iris:

"Si noi ii dam catelusului nostru Luposan (sporty, suntem la al 2 lea sac de 15 kg), dar mi se pare ca o mananca doar pentru ca trebuie, nu pentru ca ii place... Sper sa ne tineti la curent cu evolutia lui MOMO in ceea ce priveste noua mancare. Ma gandesc sa ii schimb si eu mancarea. Tot chow-chow este si IRIS al meu si va face in curand 9 luni :)".

Il salutam cu mare placere pe noul nostru prieten si asteptam poze...

In privinta noilor bobite, trebuie sa spunem ca Momo le mananca destul de bine fata de altele, dar cam dupa acelasi principiu ca si pana acum: "cat mai putine boabe, cat mai multa carne, pilaf sau ciorba". Evident, noi nu suntem de acord cu el, asa ca ii cumparam bobite.

Pana la urma face un compromis si el si noi, adica bobitele nu le mananca simple, ci doar amestecate cu cateva linguri de conserva sau cu niste carne fiarta de pui, curcan sau vita, sau bucatele de gaturi de pui, tot fierte.
Inainte ii puneam peste bobite si ciorba sau pilaf cu carne. Am renuntat la combinatiile astea pentru ca el sor
bea doar zeama de la ciorba, sau lingea doar orezul cu carne, lasand bobitele in castron.

Acum, cand ii face mami ciorbica sau pilafior, i le da separat, iar bobitele sunt combinate cu conserva sau bucatele de carne.


Un comentariu:

IRIS spunea...

Multumim frumos pt.raspuns! azi am facut comanda de un sac de 15 kg si sper sa ii placa.Eu nu i-am amestecat bobitele niciodata cu un alt tip de mancare(pentru branzica si orez etc...folosim alt vas)asa ca nu este asa de pretentios;s-a obisnuit sa le manance asa chiar daca nu ii prea plac:).
o sa va trimitem si niste poze si cu resatul familiei noastre-o siameza de 12 ani si baietelul ei de 7 ani.
va pupam din Galati, Iris si Lavinia.