vineri, august 14, 2009

ABHI, NOUL NOSTRU PRIETEN CHOW-LIN

El este ursuletul Abhi, un chow-lin superb de 7 luni si jumatate si ne bucuram sa stim ca este noul nostru prieten blanos. Noi il cunoastem de ceva vreme pe micut, urmarim forumul animale.ro si acolo mamica lui, Mirela, povesteste pataniile prin care mai trece Abhi.

Mirela recomanda pentru chow-linii nostri bobitele de la Purina Pro Plan cu somon, papica la care ei au ramas dupa ff multe incercari si care ii face ff bine lui Abhi pentru ca nu se mai scarpina si se vede pe blanita lui ca ii merge bine.
Asteptam poze frumoase si vesti bune de la Abhi si sa creasca mare si frumos, pentru ca e inca puiut si mai e loc de crescut :))).



7 comentarii:

Anonim spunea...

Hei...nu ne-am asteptat sa "aterizam" direct pe blogul vostru dar ne bucuram! Ii dorim insanatosire grabnica labutei lui Momo.
Va pupam cu drag,
Mirela si Abhi.

MAYA si MOMO spunea...

Multumim, deja suntem vindecat si am scapat de schiopatat si durere.

Anonim spunea...

Draga mea, am citit putin articolul despre papica Lupovet si am fost foarte foarte incantata de compozitie! Voi inca folositi Lupovet? De ce ati ales sortimentul Sporty si nu IBD-erma Hyposens? Eu nu ma pot hotara care ar fi mai bun...
Am fi foarte recunoscatori daca am primi si parerea voastra...

Blogul este foarte bine structurat, plin de informatii ff bune si vad ca comunitatea creste vertiginos...V-ati gandit la un eventual forum "atasat" la blog?

Pupam boticurile frumoase de Maya si Momo!

MAYA si MOMO spunea...

Si noi am fost la fel de incantati de compozitia mancarii de la Lupovet si de cum am incercat ne-am dat seama ca este intr-adevar o mancare sanatoasa. Momo si-a pastrat greutatea constanta, desi stii ca chow-linii nu prea fac multa miscare, mai ales vara cand e canicula. In plus, e singura mancare pe care a mancat-o in cantitati mari, adica suntem deja la al treilea sac, ceea ce, pentru mofturosul nostru, e o adevarata performanta. Noi recomandam Lupovetul si Markhus Muhle tuturor!

Lupovet Sport l-am luat la intamplare si suntem hotarati sa incercam toate sortimentele, pentru ca toate sunt interesante iar textura lor este asemanatoare, deci nu risti sa nu ii placa un sortiment sau altul.
In plus, daca ii contactati pe cei de la Cascopet va vor trimite mostre sa vedeti ce ii place mai mult. Aceasta este adresa: Casco S.R.L.
Strada Lipa 19
Viile Satu-Mare
CUI.: RO 16641869
Tel.: 0261824271
Fax.: 0261824272
adrian.stoica@casco-group.ro
sau
manuel.krauter@casco-group.ro


si au si site: www.cascopet.ro

MAYA si MOMO spunea...

Sa stiti ca ne-ati dat o idee tare buna cu forumul, o sa ne interesam ca presupune crearea unui forum, atasat la blog. Ca orice stapan de catel mofturos, si noi am tot cautat informatii despre cresterea lor si ne-am gandit ca e bine sa impartasim tot ceea ce invatam cu altii. Si ne bucuram mult ca avem atat de multi prieteni. Spram sa fim din ce in ce mai multi :))

Yoyo spunea...

Vaaaaaaaaaai ce scump poate fi..trebuie neaparat sa ii scoatem la o plimbare pe Tashuka si pe Abhi( sa-l flocaiesc si eu putin:)) ca sigur nu o sa ma pot abtine cand il vad...)
Scrieti-mi la adresa shockata_yo@yahoo.com ca vreau din tot sufletul sa-l vad pe Abhi:D

Anonim spunea...

Multumim de pontul cu Lupovet, am comandat mostre dar urusletul nu este prea incantat de noua papica
:( Defpat nici nu se atinge de ea....am incercat eu sa ii bag putin in gurita, sa le prinda gustul dar le scuipa. Sunt f dezamagita ptc eu eram extra incantata de compozitie...

Ioana, ti-am dat add pe messenger si vorbim acolo sa vedem cum facem sa punem de o intalnire:P

Pupam toate boticurile de ursuleti frumosi dar si de pisicute!!!

Mirela