luni, noiembrie 16, 2009

10 incidente cu animale

Va prezentam 10 din cele mai interesante sau ciudate incidente în care au fost implicate diverse animale:

10. Motanul care a apărut la ştiri
Pisoiul Tango a dispărut din casa stăpânilor în urmă cu ceva vreme, iar când aceştia credeau că nu mai au nici o şansă să îl găsească, motanul a apărut brusc într-o emisiune televizată în direct, de sub biroul prezentatorului. Chiar dacă stăpânii nu l-au văzut, câţiva prieteni i-au sunat şi i-au anunţat că a fost găsit motanul rătăcit de câteva săptămâni bune

9.Urangutanul electrician
Urangutanul Katra de la o grădină zoologică din Australia a făcut în aşa fel încât a umblat la câteva fire electrice din cuşca sa şi, cumva, a reuşit să producă un scurtcircuit care a eliberat-o din perimetrul în care era închisă. Cu toate astea, urangutanul a ieşit, s-a plimbat vreo 30 de minute prin împrejurimi şi s-a întors în cuşcă, de parcă ar fi ştiut că nu are voie să iasă “la plimbare”.

8.Purceluşul căruia îi plac diamantele
Un purceluş din Anglia a reuşit să-i “fure” unei mirese diamantul de 1500 de lire sterline de pe inel, după ce femeia proaspăt căsătorită l-a mângâiat în jurul gurii. Deşi porcii din rasa lui nu muşcă, acesta a reuşit să înghită piatra, pe care stăpânul a trebuit să o recupereze, evident, din materiile fecale ale acestuia. Iată, deci, un porc cu o slăbiciune pentru diamante.

7. Sconcsul buclucaş
Un sconcs a reuşit să rămână blocat cu capul într-un borcan cu unt de arahide şi a petrecut acolo ceva timp, până când a fost eliberat de un trecător. Şi cum sconcşii spray-ează celebrul “parfum” atunci când se simt ameninţaţi, salvatorul a trebuit să-l sedeze ca să-l poată elibera. Nu de alta, dar la prima încercare sconcsul a ţinut neapărat ca salvatorul lui să poarte pe piele substanţa lui “frumos” mirositoare.

6. Răzbunarea şoarecilor
Un adăpost de animale din Canada a luat foc, după ce câţiva şoareci au ros cablurile de la sistemul electric. Pagubele s-au ridicat la 250 000 de dolari şi 100 de pisici care urmau să fie date spre adopţie au murit. Aşadar, am putea numi-o “Răzbunarea Şoarecilor”.

5. Motanul supravieţuitor
Motanul american Socks a reuşit incredibila performanţă de a supravieţui 34 de zile într-un container metalic, prin simplul fapt că şi-a găsit sursa de hrană în… pereţi. Motanul a reuşit să rămână în viaţă lingând condensul de pe pereţii de metal ai containerului, iar stăpânii l-au găsit viu şi nevătămat după o lună de zile. Eh, asta da lecţie de “tehnici esenţiale de supravieţuire".

4. Păsările fumătoare
Un patron de magazin din Statele Unite s-a trezit cu proprietatea arsă din temelii, după ce un incendiu s-a produs subit, cauzând pagube în valoare de peste 200 000 de dolari. În urma anchetei, compania de asigurări i-a transmis omului că a găsit peste 35 de ţigări care făceau parte dintr-un cuib de păsări, iar acel lucru a cauzat, cel mai probabil, deflagraţia. Din cauza temperaturilor ridicate ţigările au luat foc, iar magazinul a ajuns să fie distrus. Eh, unde aţi mai întâlnit voi păsări care să fumeze?

3. A gustat o săgeată
Căţeluşa Betty a regretat faptul că a fost atât de curioasă să înghită o săgeată de jucărie de vreo 30 de centimetri, care i-a dat extrem de multe bătăi de cap. Din fericire, animalul a reuşit să fie salvat de veterinari, însă aceştia s-au chinuit destul de mult. Nu lăsaţi jucăriile la îndemâna căţeilor!

2. Chihuahua “furat” de vânt
Un căţel chihuahua a fost zburat de un vânt extrem de puternic din braţele propriului stăpân şi a fost purtat la peste 1 milă distanţă. Din fericire, stăpânii au reuşit să-l găsească viu şi nevătămat. Extrem de speriat, ce-i drept, dar în viaţă!

1. Capra acrobată
O capră sălbatică din Norvegia a fost găsită, într-un mod bizar, atârnată de un cablu electric, la peste 8 metri distanţă, deasupra unei case. Oamenii au presupus că aceasta s-a agăţat undeva pe deal, nu s-a mai putut da jos şi a atârnat până în cartierul în care a fost găsită. Aşadar, norvegienii au avut parte de un spectacol pe cinste din partea “caprei acrobate”!

Ca să vedeţi şi voi în câte incidente pot fi implicate animalele...

Niciun comentariu: