marți, decembrie 08, 2009

Somn in chiuveta de la bucatarie

Printre locurile de somn ale Mayei este, bineinteles, si bucataria. Initial, cand ne-am mutat aici, am zis ca nu o sa mai lasam pisica in bucatarie, pentru ca stim ca ii place sa stea exact acolo unde nu trebuie: pe masa, pe frigider, pe langa chiuveta. Bineinteles ca am lasat-o a faca ce vrea si sa stea pe unde are chef. Mai nou, am surprins-o dormind in chiuveta din bucatarie.

Maya doarme cu noi, in pat, sau langa noi, pe noptierele de langa pat. Uneori, insa, pleca in alte camere, unde are ea chef: living, pe hol, in debara, prin baie sau in bucatarie.



3 comentarii:

Corina spunea...

Da, cunoastem si pe altii care au ales acel loc de dormit :))

vic spunea...

toti ne dam mari cu restrictiile pentru pisi pina ajungem sa le aducem la cunostinta impricinatilor; apoi ne cerem scuze si ii lasam in chiveta, pe frigider, in dulap, in capul nostru...

daca mie, inainte sa o iau pe jazz, mi-ar fi spus cineva ca o sa dau in mintea blindelor curci de dragul mitzei asteia, as fi ris... acum...

MAYA si MOMO spunea...

Multi spun ca pisicile nu sunt inteligente. Cei care nu au avut d Sunt, insa, surprinzator de destepte. Invata imediat diverse chestii, le repeta si perfectioneaza. Am ramas uimiti de capacitatea lor de a se adapta, invatand, corectandu-se si specializandu-se in diverse activitati ale lor. Mai mult, am remarcat si faptul ca isi transmit diversele talente pe care le-au dobandit (ex: Maya a invatat de la Mini sa bea apa de la chiuveta).