luni, aprilie 12, 2010

CHRIS SI INCEPUTUL DE PRIMAVARA







Ne-a scris mamica lui Chris despre peripetiile chow-linului pe faleza Dunarii:

"Chris se bucura de venirea primaverii...cum scapa din lesa,tusti in Dunare, la balaceala... sa vedeti atunci bucurie...nu mai asculta de nimeni si nimic :)) Alergam, muscam apa, aducem bete din apa, stropim lumea cand iesim..ca de, trebuie sa ne scuturam :))
Ne-am facut si noi prieteni, printre care si o mandra chowlina, Haney... O idila? Deocamdata nu...dar pe viitor...nu se stie... :)) mamica inca spera....ce frumoasa ar fi o familie,nu?"

9 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte draguti amandoi. Si noi avem un Chow Chow - pe Noro cel de 3 luni care este in foto publicata acum cateva zile.

Si noi vrem sa ne imprietenim cu alti Chow si baieti si fetite.

MAYA si MOMO spunea...

Imi amintesc ca si noi, cand avea Momo cateva luni, pana intr-un an, eram nerabdatori sa ii gasim prieteni de socializare. Acum nu mai avem nicio dorinta de genul asta, pentru ca a crescut si nu s-ar intelege deloc cu chow-linii de varsta lui sau mai mari decat el. Mai ales cu baietii. Asa ca bucurati-va acum cat se joaca impreuna, pentru ca mai tarziu o sa fiti foarte atenti la cateii cu care se intalnesc. :)))

Helga spunea...

Nu-mi vine sa cred ce mult seamana Haney cu Maya a mea!!

Andrei1987 spunea...

eu zic ca nu o sa se certe MOMO si ADI :)

MAYA si MOMO spunea...

Ei nu? Doi baieti intotdeauna vor incerca sa sa impuna unul in fata celuilalt, si cum sa faci lucrul asta decat prin a-ti arata forta. Asa spuneam si noi despre Momo si Lucky, fratiorul lui, cu care s-a intalnit cand erau mai mici. Dupa 8 luni, cand i-am pus fata in fata, erau sa se omoare. O sa vezi si tu cat de repede isi schimba atitudinea la maturitate. Important este sa ai mare grija si sa nu il lasi cu caini mai mari decat el pentru ca o sa se bata rau. Mai bine eviti, decat sa ajungeti pe la doctori.

Andrei1987 spunea...

hmm Nu cred ca va fi vreodata problema... cu caini mai mari decat el adi nu se joaca... si deja daca un caine (nu conteaza sexul) il latra sau il maraie fuge cu coada intre picioare... este foarte fricos... si sincer de fiecare data cand a avut tendinte de dominatie l-am certat si pot sa spun ca pana acum nu a intrat in nici un conflict creat de el :)

Noro spunea...

Draga Cris Noro este din Bucuresti. Maya stie adresa noastra de e-mail.

Maria & Chris spunea...

Adevarul ca pe masura ce cresc,isi schimba comportamentul...ma uit la Chris,cand era mic era de nedespartit de un chowlin cu 2 luni mai mic decat el,s-au ciufulit apoi un pic si acum de fiecare data cand il vede vrea sa-l manance...si vad ca si cu oamenii a inceput sa aiba probleme,ii cam maraie si nu lasa sa se apropie oricine de noi...

有馬記念 spunea...

有馬記念 2010を徹底予想!気になる枠順やオッズ情報はもちろん、今年は確実に当てにいきます