miercuri, aprilie 28, 2010

DALLMA

Avem vesti noi de la Dallma. A implinit 4 luni si jumatate si este foarte ascultatoare, dupa cum spun parintii ei. Si pentru ca merita, este plimbata zilnic in Herastrau.

7 comentarii:

Andrei1987 spunea...

si noi am fost sambata pe acolo :) doar ca tantalaul de mine am uitat si aparatul foto si felefonul mobil acasa :))

MAYA si MOMO spunea...

Noi, de ceva timp, nu am mai iesit prin parcuri. Naparleste destul de mult si, desi punem un cearsaf pe bancheta, ramane par peste tot in masina. Asa ca il scoatem pe Momo in parculetul de langa noi, are traseul lui: facem cam 35-40 de minute de cand iesim pana ajungem inapoi acasa. Acum il scoate tati aproape tot timpul, dupa o perioada in care a lipsit din tara.

Andrei1987 spunea...

pai de ce nu mergeti cu metroul? :) e mai simplu... am trecut cu adi prin parcul de la izvor... nu prea am gasit cine stie ce... acum as vrea sa il duc prin parcul Tineretului. am auzit ca acolo se aduna grupuri de chow

MAYA si MOMO spunea...

In Izvor nu as recomanda nimanui sa mearga cu cainele, mai ales chow-chow ca ai nostri. Trec zilnic pe acolo in drum spre Parlament si am observat ca nu e tunsa iarba, desi gazonul arata super fata de alti ani. Cu iarba atat de inalta, sigur e plin de capuse si purici, asa ca noi nu il ducem pe Momo deocamdata. Poate dupa ce vor tunde iarba vom merge, dar acum e chiar periculos, mai ales la ce probleme a avut el cu pielea.

Andrei1987 spunea...

inteleg... totusi, noi cand ne intalnim cu chowlinii dupa noi

happygirls spunea...

Doamne ce minunatie de catel! Sa va traiasca si sa va bucurati de el cat mai mult de el. Si eu am un husky de 7 luni dupa care sunt innebunita.

Noro spunea...

Sunteti foarte frumusica Domnisoara Dalma!

Cand am putea sa ne intalnim?

Noro (chow aproape 4 luni)