sâmbătă, mai 22, 2010

Am castrat pisica

Am castrat pisica. Mai bine zis, am sterilizat pisica. Dupa multe ezitari, care au durat ani de zile, am operat-o pe Maya.

Nu am fi vrut sa o facem, insa, de vreo 2-3 luni e in calduri tot timpul. A avut perioade indelungi in care tipa pe la geamuri, se tavalea pe jos, slabise foarte mult, se jigarise de nu o mai recunosteam. Nu am fi castrat-o (termenul "sterilizare" suna destul de ciudat, de parca pana acum ar fi fost ne-sterila, dar in fine), dar ne-am dat seama ca suferea foarte mult.

Mai mult, deja depasise orice limite. Incepuse sa faca pipi in canapele. Maya, care niciodata nu a facut decat in litiera, ajunsese sa isi marcheze teritoriul prin casa, la fel ca motanii. A facut intai in sufragerie - am crezut ca a fost o intamplare. Dar cand a repetat isprava in dormitor, am luat masuri. Gata, am castrat-o.

O sa va povestim maine cum a fost operatia si cum se simte ea acum.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si eu trebuie sa imi castrez cateaua care are 3 ani.Off..imi este un pic cam teama,dar o as fie bine,sunt sigura! Astept sa ne mai spui despre..in fine,e o operatie f benefica lor,dar cred ca trebuie sa ma aprovizionez bine cu distonocalm. :))

MAYA si MOMO spunea...

Trebuie sa te interesezi daca respectivul cabinet a mai facut astfel de operatii, daca ai incredere in medicii de acolo.