vineri, mai 14, 2010

CHRIS la joaca

Prietenul nostru, Chris, nu se mai poate balaci in Dunare. Apa a scazut si ii e cam frica sa intre in ea... In schimb si-a gasit alte distractii: tavaleala prin iarba sau joaca cu catelusele. Deja daca se intalneste vreun mascul, micuta pufarina alba maraie la el.

Criza se resimte si la catei: multi sunt abandonati pe faleza din Galati... Ce inima pot sa aiba oamenii sa isi lase animalutele de izbeliste?

Parintii Chris ne scriu ca babesioza a atins multi cainim inclusiv un catelus din vecini sufera de aceasta boala, desi avea toate deparazitarile facute si la zi.

De cate ori se intoarce la plimbare, Chris este controlat atent de capuse, sa nu cumva sa se fi agatat vreuna de blanita. "Preventiv, am hotarat sa il deparazitam cu diverse pipete, incepand cu Stronghold si terminand cu Advantix sau Frontline combo", ne scriu ei.

5 comentarii:

MAYA si MOMO spunea...

La fel facem si noi, ii punem intr-o luna un antiparazitar si in luna urmatoare altul. Se pare ca doar asa nu devine organismul imun la substantele pe care le contin produsele. Am aflat de la Cosmina, mamica fratiorului lui Momo, Lucky, care ne-a povestit ca un medic i-a recomandat schimbarea antiparazitarelor de la o luna la alta. Sa vedem daca isi face efectul. In plus, i-am pus lui Momo si o zgarda de la Bolfo, preventiv, cand iese afara.

Andrei spunea...

si eu o sa ii cumpar zgarda lui adi... am agsit o capusa pe el moarta si uscata mi-e frica sa nu fi depus oua... multi caini de la mine din parc au facut babesioza...

Anonim spunea...

Da. Tocmai de asta unii vor sa extermine cainii vagabonzi, pentru ca au purici si capuse, care se iau la caini si la copiii din parcuri

Anonim spunea...

Chris e superb, arata ca un pui de urs polar grasunel

Anca spunea...

Stronghold-ul nu are eficacitate impotriva capuselor.