miercuri, iulie 07, 2010

Despre Momo si prietenii lui

Am scris destul de putin in ultima vreme doar pentru ca avem un trafic de cosmar la internet si nu putem posta poze. Chiar si mailuri ne e destul de greu sa trimitem. Am gasit, insa, o modalitate de a relua postarile si de a tine legatura.

Dupa venirea noului membru al familiei, Maya si Momo nu mai au voie in camera in care dormim. Am pus o usa de plasa, Momo doarme in dreptul ei, iar Maya mai vine din cand in cand si miauna, cerand sa o lasam inauntru. Deocamdata nu am lasat-o sa intre decat putin, sa verifice ea camera si sa vada ca totul e in regula.

Am dat drumul la aparatele de aer conditionat in casa, iar Momo a facut imediat o conjunctivita, pentru ca statea exact in curent. Acum ii dam picaturi Tobrex si unguent cu kanamincina, de doua ori pe zi. Ochii arata mult mai bine, iar el si-a revenit total.

Momo iese de 2-3 ori pe zi afara, ii place sa se joace in parc cu cateii prieteni ai lui. Din pacate, cea mai buna prietena a lui a disparut din parc. Era o catelusa alba cu pete, avea coada lunga, dar rupta la mijloc (sau probabil cand era mica a fost legata cu sarma la coada). A disparut saptamana trecuta, in timpul unei furtuni: fie a fost luata de hingheri, fie a fugit speriata de tunete si ploaie. O sa sunam sa vedem daca nu cumva o fi pe la vreun centru de detinere a cainilor comunitari si daca e, sa o aducem inapoi la gasca ei. Aici este poza ei, nu foarte sugestiva...

Un comentariu:

Andrei spunea...

imi place mult Momo... de abia astept sa fac cunostinta cu el in realitate :)