joi, august 12, 2010

Daissy

Micuta pufarina pe care o vedeti se numeste Chaitan Legend Chow Daissy si este sora Dallmei. Astazi implinesc 8 luni. Le uram "La multi ani!", multe osisoare si foarte multa iubire.
Mami lui Daissy ne scrie ca ursulina "s-a nascut inaintea Craciunului si a venit in familie inaintea sarbatorilor pascale. Disparitia fulgeratoare a lui Star, pe care multi de aici l-au cunoscut, a lasat un gol imens si o durere sfasietoare. Si acum il jelim, dar o avem pe mica printesa alaturi de noi, care ne-a ajutata sa ne revenim si care ne face viata atat de frumoasa. Noi traim prin chow-chow, respiram cu ei, nu concepem viata fara un chow-lin alaturi. Dupa 15 ani in care am avut alaturi de noi doar minuni de chow, putem sa spunem ca suntem norocosi ca i-am avut in preajma noastra".Ne-a placut mult mesajul. Si noi il stim pe Star din poze si am fost foarte tristi cand am auzit ca a trecut in lumea animalutelor fericite. Daissy va umpe, insa, golul lasat de plecarea lui Star.
Va uram inca o data "La multi ani!" si tot ce isi doresc Daissy si Dallma.

7 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani!

Anca spunea...

La multi ani !
Sa va umple viata de bucurii .

Noro spunea...

La multi Ani! si poate ne intalnim in parc sa ne cunoastem mai bine.

Cu drag
Noro

Anonim spunea...

She's so cute

Anonim spunea...

E superba. Iti vine sa o tii numai in brate, parca e un ursulet de plus. Sunteti norocosi sa aveti o minune ca aceasta. Ne uitam la poze si ne convingem din ce in ce mai mult sa ne luam un chow.
Victoria

Andrei spunea...

Sunt doua printese amandoua... sper sa creasca sanatoase :) si noi le uram la multi ani :)

Noro spunea...

Credeam ca si voi suntei din Bucuresti si am putea sa ne intalnim.

Va pupam