marți, octombrie 05, 2010

In noua locatie - 1

Nu am avut timp sa scriem, am fost ocupati cu mutarea. In noul parc sunt foarte multi caini vagabonzi, unii dintre ei agresivi cu cateii pe care nu ii cunosc. Momo pare ca s-a adaptat, s-a imprietenit cu doi dintre ei, cei mai cuminti si mai sociabili. Cu restul, cei maturi, nici vorba de prietenie. Si nici nu credem ca se vor imprieteni vreodata, pentru ca si Momo e matur, in curand face trei ani, si vrea si el, ca si ceilalti, sa se impuna. Insa il plimbam prin parculet, incercand sa il ferim de cainii comunitari.
In tarcul de caini am intrat o singura data, pentru ca este un singur astfel de spatiu si inauntru sunt tot timpul o multime de caini, nu foarte prietenosi. Aici este si un chow chow, Max. Noi il plimbam pe Momo prin parc si s-au vazut prin gard. Max a inceput sa il latre pe Momo, iar al nostru maraia si el, enervat. In tarc sunt rottweileri, husky, bull-terieri, ciobanesti germani, toate rasele de caini cu care Momo s-ar bate pe loc. Asa ca noi ne plimbam pe afara, iar ei stau in tarc: probabil se cunosc de mici si nu sunt agresivi unii cu altii. Spatiul peMaya s-a adaptat imediat, pentru ca a venit la apartament odata cu noi si cu Momo. A identificat rapid litiera si recipientele de mancare si apa, iar acum sta numai pe pervaze, a devenit din nou stapana casei.

Perusii deocamdata nu i-am scos din cusca. Insa probabil ca le vom da drumul prin casa de saptamana viitoare, dupa ce se vor obisnui cu noua locatie.

8 comentarii:

Andrei spunea...

V-ati mutat din Bucuresti?

Anonim spunea...

Nu. Suntem pe langa parcul sebastian

anca spunea...

Sa stapaniti sanatosi noua locatie ... si parcul si tarcul!!!

Andrei spunea...

pe acolo locuieste sefa mea :)

Noro spunea...

Sa o stapaniti sanatosi si fericiti

Anonim spunea...

Multumim mult de urari

Anonim spunea...

buna seara va rog frumos sa-mi lasati un numar de telefon , am cumparat un puiut de chow tot de la canisa mitoi ( fara sa fi citit in prealabil blogul dumneavoastra ) are aceleasi simptome de care spuneati : viermisori , purici . In seara asta m-am speriat cand am citit blogul dumneavoastra si am fugit repede cu el la urgente la Armeneasca . Cei de acolo mi-au spus ca cel mai probabil vaccinurile nu sunt facute. \ce medic aveti pentru momo ?nr meu de telefon este 0765452809 tudor iar id-ul pe mess totalacarete@yahoo.com . \va multumesc

MAYA si MOMO spunea...

Nu va speriati, nu e nicio problema. Va trebui sa reluati vaccinurile (mai bine zis sa le faceti, pentru ca sigur nu le-a facut pana acum), sa ii faceti deparazitarea interna (pastiluta) si gata. Noi nu am avut un singur medic, am trecut cu Momo pe la mai multi, fiecare cu sfaturile si parerile lui... La armeneasca e ok, am auzit lucruri bune despre cabinet.