luni, noiembrie 15, 2010

AYSHA, o noua prietena superba

Avem o noua prietena. Este o pufulica alba, ca un pui de urs polar, simpatica foc. O cheama Aysha, iar numele "de scena" este Chaitan Legend Chow Electra.
Micuta are noroc: locuieste in Brasov, la racoare, zapada, fericire, munte, copaci, verdeata - conditii ideale pentru un chow chow.
Aysha imparte acelasi "teritoriu" cu o pisica, un motanel de fapt, grasut si batran, ce-i drept. Reactia lui a fost neasteptata, tinand cont de faptul ca are 13 ani si nu a fost niciodata foarte sociabili cu cei care intrau in casa, mai ales cu alte animale. Aysha s-ar urca toata ziua pe el sa se joace, dar el doar o evita tacticos si isi alege alt loc unde sa doarma ( de exemplu pe canapea, unde ea nu ajunge inca). Aysha s-a acomodat foarte repede, in fiecare dimineata la ora 7 se ridica cu labutele pe marginea patului lui mami sa se joace. Este o figura...de fiecare data dupa ce bea apa (isi ridica boticul ca sa i se prelinga apa pe tot pieptul) stie ca trebuie stearsa si vine la mami, care o asteapta cu prosopelul.
Aysha este verisoara lui Daissy si a Dallmei, chiar si seamana cu ele! Crescatorii sunt, bineinteles, Dan Arsenie si Adriana Bratianu, carora le multumim inca o data pentru o asa comoara, ne scriu stapanii Ayshei.
Micuta este intr-adevar foarte frumoasa. Ne bucuram ca ne-ati scris, va felicitam pentru o asemenea comoara si asteptam vesti de la pufulica.

5 comentarii:

Anonim spunea...

ce mutrita simpatica. sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Anca spunea...

Chiar ca este simpatica !!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea cat mai mult timp.

Aysha si Andreea spunea...

Multumim mult de tot pt publicare! Si de asemenea pt aprecieri! Asa sa fie...deja ne infrumuseteaza fiecare zi, sa speram ca va fi asa pt multi ani de acum inainte. Va pupam si va asteptam la zapada!

Anonim spunea...

Cat de frumoasa e.... O sa castige toate concursurile de frumusete. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

MAYA si Natalia spunea...

Este portretul perfect al Mayei cand era mica....Ne uitam la Aysha si ne amintim de Maya mica.Sa va traiasca sanantoasa.