marți, noiembrie 02, 2010

Cumpar chow chow

In ultima perioada am primit multe mailuri in care oameni seriosi si iubitori de caini ne intreaba daca stim pe cineva care vinde caini chow chow. Noi am intrebat in stanga si in dreapta daca are cineva de vanzare catei chow chow despre care sa stie ca parintii sunt sanatosi. Nu conteaza neaparat pedigree-ul, ci sanatatea si calitatea cainelui.

Am primit un mail inclusiv de la o doamna careia recent i-a murit chow chow-ul si este o mare iubitoare a acestei rase.

Cei mai multi ar apela la cine stie ce samsar de pe piata, care vinde caini cu probleme de sanatate (vezi nenumaratele cazuri de displazii, entropioane etc) si e pacat sa se intample asta.

Deci va rugam, daca aveti sau stiti pe cineva care are chow chow de vanzare, ne puteti trimite adresa de mail si va punem in contact cu doritorii. Stim ca sunt crescatori de elita si in Bucuresti, si in Craiova, si in Tg Mures, Sibiu, Iasi. Dati-ne un mail, daca aveti ceva de vanzare sau urmeaza sa aveti un cuib de catei in curand.

Un comentariu:

MagdalenaF spunea...

Vand catelusi CHOW-CHOW superbi, un mascul si o femela maro care la maturitate vor fi crem. Sunt deparazitati, au carnete de sanatate si vaccinuri la zi, sanatosi, prietenosi, jucausi, energici. Alege cea mai potrivita rasa, cainii Chow-Chow sunt foarte buni de paza, perfecti pentru familie, iubitori, destepti si un poseda un look de invidiat. Pret 230 euro negociabil. Tel. 0724793720 sau 0721938461.