joi, noiembrie 18, 2010

Maya, chowlina crem s-a mutat in Timisoara

Maya pufulina crem si-a schimbat domiciliul: a schimbat parculetul din Bucuresti cu un parc mare si frumos din Timisoara. Mamica Mayei ne scrie: 'Si aici, in noul parc, sunt cativa chow chow si suntem curiosi daca vreunul dintre ei citeste acest blog. Maya este bine, a avut niste probleme mici din cauza ca a papat prea multe osisoare si mancare gatita cu prea multe proteine, se scarpina foarte tare, a facut si cateva bubite. Medicul a spus ca am hipervitaminoza si mi-a pus o injectie antialergica Depedin Veyx, din acest motiv a trecut iar pe bobite Royal Hipoalergenic si, daca are branzica prin ele, ii plac foarte mult... In rest, Maya e bine, i-a crescut iar blanita si abia asteapta sa mearga la plimbare. Sanatate multa tuturor chowlinilor! Cu drag, Maya chowlina crem'.

3 comentarii:

MAYA si MOMO spunea...

Multa sanatate, Mayuca. Stim cum e cu osicioarele si mancarica gatita si puiul fiert si treaturile gustoase. Si noi am trecut prin asta, a facut Momo o frumusete de dermatita. Acum si daca plange, nu mai vede nimic. Bobite si atat. Mai bine sa pofteasca decat sa se chinuie apoi. Speram ca te simti bine in noua casuta.

Anonim spunea...

Salut.Stim ca nu are voie ...dar fiecare parinte de chowlin stie cat de greu e sa te abtii avand in fata un astfel de cersetor :).Dar deja reusim cu multa tarie de caracter.Pupici Mayei si lui Momo.

MAYA si Natalia.

Aysha si Andreea spunea...

Multa sanatate si din partea noastra! Si va multumim pt aprecieri! Pupici chow-lini!